Велосипедът на Audi струва колкото нов автомобил

0

Немският автомобилен гигант Audi, известен с производството си на надеждни автомобили, стартира лимитирана серия от … велосипеди! Предимството на „Sport Racing Bike“ е спортният му дизайн и използваните за производството на автомобилите на Audi материали, от които е направен. От невероятното спортно колело са произведени само 50 бройки, една абсолютно лимитирана серия. Всяка едно от тези чудеса на технологичната индустрия струва колкото нов автомобил. Цената на велосипеда се равнява на около 35 хиляди лева.

Audi Sport Racing Bike2

Sport Racing Bike е проектиран от германския автомобилeн производител в сътрудничество с компанията CarbonSports. За изграждането му са използвани материали, използвани и в строителството на автомобилите Audi. Проектът на велосипеда е перфектен във всеки детайл. Цветовата комбинация е по предложение на дизайнерското студио Audi Concept Design Studio в Мюнхен. Преобладаващото черно е пречупено от червени акценти.

Ауди, велосипед

Цялостно велосипедът е изпипан и минималистичен. Седалката е изработена от тънък кожен слой, подобен на този, който е използван и в Audi R8. Конструкцията на велосипеда е с тегло само 790 грама и е направена от въглеродни влакна, също както и колелата му. Същият материал е използван в интериора на Audi R18 e-Tron Quattro – спортен хибрид, проектиран от Audi за нуждите на моторните спортове. Цялостно този уникален велосипед тежи само 5,8 кг!

Audi Sport Racing Bike3

В очакване сме да разберем кои ще бъдат първите щастливци, които ще се качат на велосипеда и волно ще го подкарат! Всичко лимитирано привлича като магнит, независимо от цената си. Затова нищо чудно петдесетте бройки Sport Racing Bike да се разграбят бързо!

Показана е 1 от 1 страници


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!Коментирай в Delo.bg