Велинградчанка стана „Мис България в САЩ“ 2015

0

Новата „Мис България в САЩ“ 2015 се нарича Ива Коева от Велинград. Момичето от родопския курортен град победи в конкурса сред 16 претендентки за титлата, провел се в хотел „Хилтън“ в Чикаго.

Мис България в САЩ 2015, Ива Коева, Велинград

Ива Коева и нейните подгласнички Лидия Иванова и Мария Тончева

Водещ на спектакъла беше Борис Солтарийски от Шоуто на Слави, а жури бяха топ дизайнерката София Борисова, колегата й Андре Акуино, както и актьорът Краси Радков. Организатор за пореден път е актрисата Боряна Павлова.

Мис България в САЩ 2015, Ива Коева, Велинград

Ива Коева, Мис България в САЩ 2015

Ива Коева си тръгна от гала вечерта не само с корона, но и с награда от 7000 долара. Нейни подгласнички станаха Лидия Иванова и Мария Тончева. Изборът на публиката беше Глория Андреева.

Велинградчанката Ива Коева живее в Гленвю, щата Илинойс. Тя е дипломиран специалист по „Индустриален мениджмънт“ и в момента работи като управител в текстилна компания.

Мис България в САЩ 2015, Ива Коева, Велинград

Ива е решила да участва в „Мис България в САЩ“, тъй като титлата ще й даде възможност да направи нещо доста повече за родината си. Българката е решила да помогне на деца-сираци от родния си Велинград, за които гледала документален филм.

Мис България в САЩ 2015, Ива Коева, Велинград

Показана е 1 от 1 страници


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!Коментирай в Delo.bg