Куче простреля стопанката си по време на лов

0

След като вчера Ви разказах как котарак оцеля, след като излочи три бутилки вино, днес историята, която съм Ви подготвил е също толкова невероятна – куче с име Спусък простреля своята стопанка! Странният инцидент се е случил в американския щат Индиана, за него предаде дори Ройтерс. От агенцията изрично предупреждават, че тази нелепа случка трябва да е като обица на ухото за авджиите да минават задължителна подготовка по безопасност, цитирайки местните власти.

куче, спусък, лабрадорНеприятният инцидент се разиграл буквално преди няколко дни. През уикенда Али Картър, 25-годишна жена от град Авиля отишла да ловува водни птици. Взела със себе си и любимеца си – 11-годишния лабрадор със странното име Спусък. Всъщност новината едва ли щеше да обиколи света, ако името на кучето беше друго! Извън шегата – докато заемала своята позиция, Али Картър оставя ловната си пушка на земята. За жалост не била спуснала предпазителя на оръжието. В този момент кучето стъпило, без да иска върху спусъка, последвал изстрел, който ранил жената. По чудо Али Картър оцеляла, тъй като бил уцелен крака й. Веднага жената отишла до болница, където се оказало, че раната е неживотозастрашаваща, след кратко лечение в клиниката, вече е изписана и с кучето Спусък отново са си вкъщи.

Младата ловджийка не е била открита за коментар. Ясно е, че тя няма необходимата подготовка по безопасност при лов. Законите на щата Индиана гласят, че всеки, който е роден след 31 декември 1986 г., задължително трябва да премине сертифициран курс, за да вземе разрешително за лов.

Показана е 1 от 1 страници


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!Коментирай в Delo.bg