Когато Хари срещна Меган: Кралски романс

0

Сватбата на годината не само в Обединеното кралство, но и в целия свят, е тази на принц Хари и Меган Маркъл. Тя ще се състои на 19 май, събота, в замъка Уиндзор. Събитието генерира доста предшестващи инициативи, част от които доста любопитни и дори неочаквани.

„Искам да се врека във вечна вярност на приятеля ми, когато и Меган стори това“ –

довери пред сайта HarpersBazaar.com 26-годишната Луси Паркинсън. Тя ще се омъжи за 30-годишния Андрю Диксън на 19 май. Луси си дава сметка, че сватбената й рокля не би могла да конкурира тази на Меган, тъй като бившата холивудска актриса вероятно е поверила на известен дизайнер ушиването на тоалета си.

Автомобилостроителят „Мини“ е произвел специална версия на легендарния си малък автомобил, която е със знамената на Великобритания и САЩ върху покрива и с надписи „Меган обича Хари“ и „Любовта е всичко, от което се нуждаем“ по купето. Колата трябва да бъде продадена на търг, като приходите от продажбата са предназначени за подкрепяна от двойката асоциация.

сватбата на годината

Искате да научите всичко за кралската сватба? Срещу близо 2500 британски лири (около 2800 евро) туристическа агенция предлага 8-дневна ваканция, която включва емблематични за британската монархия места и тържество в деня на кралската сватба, за да се участва в празненствата.

„Покровителю на обичта и любовта, дай благословията си на Хари и Меган.“ Англиканската църква е предвидила молитва в чест на двамата влюбени. Размяната на брачните обети ще води архиепископът на Кентърбъри Джъстин Уелби.

сватбата на годинатаАмериканската телевизия Лайфтайм излъчи в неделя филма „Когато Хари срещна Меган: Кралски романс„, вдъхновен от култовата комедия „Когато Хари срещна Сали“, появила се по екраните през 1989 г. Филмът представя любовта на бъдещите младоженци. В образа на Меган е Париза Фиц-Хенли, а в този на принц Хари – Мъри Фрейзър, снимал се в сериала „Виктория“.

Лондонска сладкарница пък предлага къпкейкове, украсени със знамената на Великобритания и САЩ (на снимката), а британска пивоварна пусна бира занаятчийско производство, която смесва британски и американски хмел.

Показана е 1 от 1 страници


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!Коментирай в Delo.bg