Учителка по пиано записвала секс видеоклипове, докато кърми сина си

1

Нов случай на извращение на учителка над дете! Този път случаят е от американския щат Флорида! Детска учителка, която преподавала пиано, била обвинена от властите, че превърнала във фетиш с цел материална облага кърменето на своя син! За какво става въпрос?

Лиа Фелтън, 31-годишна преподавателка по пиано беше арестувана преди дни, след като били открити видеоклипове в интернет, в които жената кърмела своя син по необичаен начин – снимала съвсем умишлено кърменето на видеоклип. Как попаднал случая в полезрението на полицаите?

Униформените заловили мъж от щата Уисконсин със 7 от домашните мини филмчета на госпожа Фелтън, които любителят на този вид секс забавления платил с „PayPal“, където имал профил. Законната жена на фетишиста Блейд Лейн заявила пред полицаите, че благоверният й пътувал до щата Флорида, за да се срещне със самотната майка от клиповете, с цел да прави секс с нея.

Майката на 18-месечното бебе е обвинена в разврат с дете, жестокост към дете, допускането на малолетно да участва в сексуален акт, както и сексуално нападение срещу дете, което е по-малко от 12-годишна възраст. Съдебни документи, разкрити от списание „Пийпъл” в един от клиповете, открити в дома на учителката по пиано, се вижда дори вагината й. На друго малко филмче 31-годишната Лиа Фелтън „мачка гърдите си в непосредствена близост до лицето на своя син”.

Друг случай може да прочетете в статията Учителка забременяла от ученик, спала с него 50 пъти

Показана е 1 от 1 страници


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!1 коментар

  1. Димо на

    Съдебни документи, разкрити от списание „Пийпъл” в един от клиповете, открити в дома на учителката по пиано, се вижда дори вагината й. На друго малко филмче 31-годишната Лиа Фелтън „мачка гърдите си в непосредствена близост до лицето на своя син”.
    Е къде е насилието и участието на детето и какъв им е проблема на тия съдии….а ми тя се е срещала със възрастен мъж и с него е правила секс….какво насилие…..от кога е забранено жените да си мачкат гърдите като кърмят и от кога им е забранено на такива жени да правят секс със семейни мъже.
    Ако беше някой дърт педофил да блудства с дете щяха да кажат че това са евроатлантически ценности

Коментирай в Delo.bg