Умно устройство помни всички пароли вместо Вас

0

Сигурно и на Вас Ви се е случвало да забравите паролите си за важни акаунти като за уеб банкирането си, например. Или на дебитната си карта, когато сте пред банкомата или на касата в хипермаркета! Едно е ясно, в този забързан и твисокотехнологичен свят всичко, което хората правят онлайн, изисква парола. Шансовете тя да бъде забравена обаче, са доста големи. На помощ на забраванковците идва устройството Пасфорт. То ще има грижата подобно нещо като забравяне на парола да не се случва никога повече.

Пасфорт, устройство за помнене на паролиОбичайните възможности за запаметяване на множество пароли за различни акаунти са те да бъдат записани или да се използва еднаква парола за всички. От гледна точка на интернет безопасността и двата варианта не са препоръчителни. Устройството Пасфорт услужливо помни и съхранява всички акаунти на потребителя и влиза в профилите вместо него, когато бъде активирано.

Устройството може да се използва за голям брой акаунти – в Гугъл, Фейсбук, Инстаграм и други. Пасфорт работи с всички популярни платформи, операционни системи на „Епъл“, андроид, „Макинтош“, Линукс. Джаджата включва USB 2.0 кабел и блутут за жично и безжично свързване. Батерия работи в продължение на до седем дни. Устройството разполага и с опция за автоматично изтриване в случай, че попадне в чужди ръце. Пасфорт ще се предлага от март следващата година на цена от 49,99 долара.

Показана е 1 от 1 страници


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!Коментирай в Delo.bg