Джанет Джаксън се разведе три месеца, след като роди първото си дете

0

3 месеца след раждането на първото си дете Принцесата на поп музиката Джанет Джаксън се раздели със своя съпруг Уисам ал Мана. Всеки тръгва сам по своя път, след като и двамата са осъзнали, че съвместният им живот не върви.

50-годишната Джанет Джаксън и с осем години по-младият от нея катарски милионер сключиха брак през 2012 година.

Джанет Джексън, Уисам Ал Мана

Както delo.bg вече писа, за бременността на Джанет се заговори още през пролетта на миналата година. Тя отложи концертите си през април като се позова на лекарски препоръки.

Лаконичният й коментар, след като сюрпризира феновете си с отмяна на участията си беше, че с нейния съпруг от Катар Уисам ал Мана „мислят за семейството си“. Очакваното раждане потвърди самата Джанет, но чак през октомври 2016 г., след като изгря на страниците на списание „People“ с добре оформено коремче на плажа. Синът й Еиса се роди в началото на януари тази година.

Това е третият провален брак на Джанет. Преди Уисам, тя се раздели с певеца Джеймс Дебардж през 1984 г., едва след година съвместен живот. Нейният втори брак беше с танцьора Рене Елисондо. Той продължи 9 години и приключи през 2000 г.

Джанет Джаксън, която прие исляма след сватбата си с Уисам през 2012-та стана известна в целия свят преди 31 години. През февруари 1986 г. излезе нейният трети албум „Control“ и покори световните класации. Над 140 милиона са продадените копия от нейни дискове. По този показател Джанет Джаксън се нарежда сред едни от най-тиражираните популярни изпълнители в историята на музиката.

Показана е 1 от 1 страници


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!Коментирай в Delo.bg