Трети развод за Абрамович, милиардерът остава съдружник и „близък приятел“ с Дария Жукова

0

Един от най-богатите мъже в света – Роман Абрамович, се разведе с третата си съпруга Дария Жукова. Милиардерът и красавицата обявиха края на съвместния си живот в официално изявление, цитирано от BBC:

„След 10-годишен съвместен живот взехме трудното решение да се разделим. Оставаме близки приятели, родители на две прекрасни деца и партньори във всички проекти, които започнахме и развихме заедно.“

Руският богаташ и собственик на футболния клуб „Челси“ Роман Абрамович и Дария са съоснователи на културния център на остров Новая Голандия в Санкт Петербург и на Музея за съвременно изкуство „Гараж“ в Москва.

Абрамович се разведе с Дария Жукова

В края на юли 50-годишният милиардер се появи на благотворително събитие без половинката си Жукова, което не остана незабелязано от медиите. 36-годишната Дария пък беше забелязана на интимна вечеря с Джошуа Къшнър – приятел на супермодела Карли Клос.

Даша и Роман са заедно от 2005 г. Женят се тайно три години по-късно. Олга Лисова и Ирина Вячеславовна са предишните две съпруги на Абрамович. Той е сочен като най-богатият нефтен магнат в Източна и Централна Европа. На 10 млрд. долара е оценено състоянието му през 2015 г. от сп. „Форбс“. Освен „Челси“, който превърна във футболен гранд, Абрамович е собственик и на компанията Millhouse Capital.

Дария Жукова дълго време е спрягана за годеница на прочутия тенисист Марат Сафин. По време на мач „Челси“ – „Барселона“ през 2005 г. целият свят вижда красавицата да седи до Абрамович на трибуната на Камп Ноу. Именно в този период пламва и любовта им. Даша Жукова е хомеопат, но професията си почти не я е упражнявала. Красавицата е дизайнер и съсобственик на фирмата Kova & T.

Показана е 1 от 1 страници


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!Коментирай в Delo.bg