Четирима сръбски изпълнители идват в България

0

Четири от големите и обичани сръбски музикални звезди пристигат в България за съвместен концерт в София, в зала Арена Армеец на 2 декември от 20:00 часа.

Шабан Шаулич, Весна Змиянац, Саша Матич и Таня Савич са певците, които ще забавляват българската публика в началото на декември. Всеки от тях ще направи уникален лайф като ще изпее най-големите си хитове.

Сръбските легенди ще пеят в съпровода на известният оркестър на Миша Миятович. Репетициите между оркестъра и всеки един от изпълнители текат под пълна пара в Белград, за да могат да представят най-доброто пред нашенските фенове.

Организаторите на събитието са „Fresh music”, които обещават един наистина грандиозен над 4 –часов концерт на любителите на сръбската музика.

Билетите за събитието са от 30 до 50 лева и се разпространяват в мрежата на “Evemtim”. Много от сръбските фенове вече са си закупили билети за концерта на сръбските легенди.

Шабан Шаулич, Весна Змиянац, Саша Матич и Таня Савич ще наелектризират публиката на 2 декември, събота в зала „Арена Армеец” от 20 часа.

Показана е 1 от 1 страници


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!Коментирай в Delo.bg