Чарли Шийн призна, че е носител на ХИВ

0

Актьорът от култовия сериал „Двама мъже и половина“ Чарли Шийн направи шокиращо признание, че е носител на вируса ХИВ, който е причинител на СПИН. Откровенията за заболяването си Шийн сподели в предаване на NBC. Чарли Шийн  заяви, че наистина носи вируса от две години, но е преборил коварното заболяване с медикаменти и сега в тялото му не може да бъде открита и следа от вируса.

50-годишният актьор се скри от светлините на прожекторите, след като през 2011 г. прекрати участието си в сериала „Двама мъже и половина“.

Шийн разкри, че е платил „милиони“, за да запази истината за болестта си през последните месеци.

Той сподели, че след като разкрил тайната на свои приятели, те злоупотребили с доверието му и започнали да го „шантажират и изнудват“.

„Аз им имах доверие, а те ме предадоха“, каза той, добавяйки, че дори е платил крупна сума на проститутка, за да пази тайната му. Момичето на повикване снимала лекарствата, които е приемал и го е заплашила, че ще продаде фотографиите на вестници.

„Мисля, че се освободих от психологическия тормоз с това признание“, каза Чарли Шийн.

Той каза, че неговото прекаляване с алкохола и наркотиците е „лошо решение“, но заяви, че е „невъзможно“ да е предал HIV вируса на никой друг.

Показана е 1 от 1 страници


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!Коментирай в Delo.bg