София Ротару на 73! Ето тайната на младостта ѝ

0

тайната на младостта на София Ротару

София Ротару и нейното семействоПовечето от Вас, читателите на delo.bg познават творчеството на София Ротару. За тези, които чуват името й за първи път – тя е една от най-известните шлагерни изпълнителки в бившия СССР. Родена е на 7 август 1947 г. в Украйна, но ако я видите на живо, със сигурност не бихте й дали нейните 73 години!

Не само почитателите й се възхищават на нейната младоликост! Никой не може да предположи истинската й възраст. Да, тя изглежда на около 40 години, а в разгара на лятото навърши 73!

тайната на младостта на София Ротару

София Ротару и нейната пораснала внучка

София Ротару има 23-годишна внучка, а хората често питат младата дама да не би баба й да е нейна по-голяма сестра! Наистина удивително изглежда една от примите на руската и украинската поп сцена.

Тя постоянно публикува снимки в профила си в Инстаграм – s_rotaru, а на тях се вижда красива жена в разцвета на силите си с гладка, тонизирана и млада кожа!

София Ротару никога не е изглеждала толкова добра. В последните години тя свали доста излишни килограми, което буквално я преобрази.

Феновете й не могат да повярват колко много се е променила, а мнозина дори смятат, че метаморфозата във външния вид й е дело на известен пластичен хирург. София Ротару отрича тези твърдения.

тайната на младостта на София Ротару

София Ротару: „Животът е прекрасен!“

По думите й, тайната на нейната красота е 8-часов сън и редовна работа в градината на дома й. Това е, което я пази млада и пълна с енергия.

София Ротару отглежда в двора си собствени домати, моркови, краставици, картофи, лук и много красиви цветя.

Тя следва и един лесен хранителен режим, който й връща младостта и тонуса, достойни за възхищение. Щом изпълнителката на „Лаванда“ реши, че ще сваля излишни килограма от теглото си, просто не яде храни, които могат да натрупат мазнини по деликатните части на тялото й.

Ето лесната диета на София Ротару, с която изглежда с 3 десетилетия по-млада:

– Първите три дни тя яде само варен и безсолен ориз;
– Следващите три дни хапва единствено зеленчуци – сурови, печени, на пара;
– В последните три дни консумира само плодове.

София Ротару яде единствено храна, която е 100% органична! Това също е причина за невероятния й външен вид.

Всяка сутрин звездата на шлагерната музика взема контрастен душ, прави леки упражнения, плува и посещава сауна.

Показана е 1 от 1 страници


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!Коментирай в Delo.bg