Сутиен зашит под кожата? Вече го има!

0

Новият метод, който може да направи революция в операциите за увеличаване на бюста, се нарича Breform. Методът представлява зашиване на мрежа във формата на сутиен под кожата на женските гърди.

breform2Методът е съвсем нов и досега на тази интервенция са се подложили 600 дами. По време на процедурата, която е с продължителност четири часа, под кожата на гърдите се зашива мрежа, чиято цел е да укрепва бюста, така че той да има по-добра форма и да не увисва.

Пациентките още след два дни могат да се приберат у дома. С течение на времето, мрежата ще се сраства с тялото и жената няма да се чувства никакви неестествени промени или дискомфорт.

breformПървата операция от този вид е направена преди четири години. През това време нито една от жените, които са избрали метода, не  са имали проблеми с новия сутиен зашит в кожата. Но за да може със сигурност да се твърди, че операцията е напълно безопасна, трябва да се изчака най-малко 10 години.

Един от минусите на новите сутиени е, че след операцията, белезите остават подобни на тези, които имат дамите след операцията по уголемяване на гърдите със силиконови импланти.

Показана е 1 от 1 страници


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!Коментирай в Delo.bg