Неиздавани песни на Спайс Гърлс изтекоха в интернет

2

Спайс Гърлс„Ако търсите начин да разнообразите живота си днес, тогава сте късметлии, защото четири нови песни на легендарните „Спайс Гърлс“ са изтекли в интернет”,

пише британският таблоид Мирър.

„A Day In Your Life“, „Pain Proof“, „Right Back at Ya“ и „If It’s Loving on Your Mind“ са 4 неиздавани песни от албума “Forever” на Спайските.

„Песните са записани след напускането на Джери и затова ако сте фен на Джинджър Спайс, ще бъдете леко разочаровани“,

с намигване отбелязва изданието.

Самите парчета са дело на Ричард Станард и Мат Роу – тандемът, отговорен за песните от легендарните първи два албума на пиперливите момичета – “Spice” и “Spice world”.

Спайс ГърлсСлед феноменалния успех на първите два диска и след неочакваното напускане на Джери през 1998 г. момичетата решиха да сменят мениджърския си екип и да се ориентират към продуценти зад океана за третия си албум “Forever”. Проектът се оказа провал за четирите и така групата се разпадна окончателно.

Най-популярната песен – „Good bye“ е единствената в албума, продуцирана от Станард/Роу.

„Има много хора, които искат да притежават неиздавани песни, стоящи на рафтове в продуцентските компании. Със сигурност има още много композиции, които не са видели бял свят. Какво по-добро време те да видят светлината на деня, от 20-годишнината на тоталня хит „Wannabe“ през следващата година?“,

риторично пита „Mirror„.

Spice Girls се оттеглиха за неопределено време от сцената и музикалните канали, малко след “Forever”. Момичетата се отдадоха на солови кариери.

Спайс ГърлсМелани Си издаде цели 6 албума и продължава да твори в своята собствена звукозаписна компания “Red Girl Records”. Тя има и четири № 1 самостоятелни сингъла. Като се добавят и деветте й №1 хита с групата, Спорти Спайс задминава дори Мадона по сингли, оглавявали класациите в Обединеното кралство. Мел Си е на второ място след Бийтълс.

Мел Би има собствени сингли, Ема Бънтън издаде 3 добри албума, Джери също не остана по-назад и предложи на почитателите си три солови диска.

Пиперливите момичета се събраха отново през 2007 г. за световно турне и през 2012 г. за Олимпийските игри в Лондон, както и за мюзикъла по тяхна музика Viva Forever.

 

Показана е 1 от 1 страници


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!2 коментара

Коментирай в Delo.bg