Сок от моркови може да победи рака: историята на Ан Камерън

0

Чували ли сте някога за Ан Камерън? Тя е известна с многото книги за деца, които е написала, но отскоро самата тя се превърна в популярност, заради история в която е главният герой.

Преди няколко години писателката се разболяла от рак на дебелото черво.

Претърпяла операция през 2012 година, когато ракът при нея бил в трета фаза. Само седем години преди това, Ан Камерън се срещнала за първи път с коварната болест. Нейният съпруг се разболял от рак на белите дробове и въпреки сериозното лечение и проведените курсове химиотерапия, той починал.

Сокът от моркови може да победи рака?

Ан Камерън

Когато самата тя била диагностицирана с онкологично заболяване решила, че няма да се лекува по начина, по който бил лекуван съпругът й. И отказала да ходи на химиотерапия. Признава, че в началото се чувствала много добре след операцията, но само след 6 месеца, ракът започнал да се разпространява. Той навлязъл в четвъртата си фаза и достигнал до белите й дробове.

Своята история, Ан Камерън разказала подробно в специален блог, където хора споделят различни и алтернативни методи за лечение на коварната болест. Писателката споделя, че прекарала много време в проучване на историите на хора, които са преживяли рака и са успели да се излекуват от него. Така, попаднала на историята на младия Ралф Кор. Само на 26 години

той бил диагностициран с рак на кожата, но успял да се излекува с помощта на сок от моркови – всеки ден пиел по 2.5 литра от него.

Сокът от моркови може да победи рака?

Ан Камерън решила да пробва именно този метод на лечение и започнала да пие сок от моркови всеки ден при това в една и съща доза.

Според нейните твърдения, само осем седмици след като предприела това нетрадиционно лечение, медицинските резултати отчели положителни резултати – ракът спрял да се разпространява, а при туморните и лимфните жлези било отчетено, че са започнали да намаляват.  Окуражена от резултата, Ан продължила да пие сока всеки ден с една и съща доза.

По думите й след четири месеца туморът започнал да спада, а след осем месеца направила томографско изследване, което показало, че ракът е изчезнал.

Сокът от моркови може да победи рака?

Дали причината затова е изцяло в сока от моркови и доколкото той би могъл да лекува рак е въпрос, на който никой не би могъл да отговори еднозначно. Според специалистите обаче, безспорен е фактът, че този сок притежава естествени качества, които противодействат в известна степен на раковите клетки. Твърди се също, че каротинът, съдържащ се в морковите, предотвратява разпространяването на туморните клетки.

Едно е сигурно обаче, в никакъв случай не бива да се предоверяваме на алтернативната медицина и да отричаме категорично лечението, което се използва в цял свят за борба с рака. Всичко е въпрос на личен избор, основан на факти и достатъчно информация.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

Милен от София пребори рака с гладолечениеМилен от София пребори рака с гладолечение

 

диабет, суровоядствоВальо от Казанлък пребори диабета без лекарства, само с тези храни

 

Д-р Колдуел твърди, че всеки рак е лечимНатуропат: Всеки вид рак се лекува за броени седмици

 

Показана е 1 от 1 страници
          


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!Коментирай в Delo.bg