Скъпите часовници не са само лукс

0

Мъжете си падат по часовници от много време насам. Това се дължи на факта, че те нямат толкова много модни аксесоари, между които да избират, за да подчертаят своята индивидуалност.

Знаете ли, че първите мъжки часовници са изработени от военните? А всичко, което по някаква причина е минало през ръцете на строг военен, няма как да не работи и същевременно да не върши работа.

Безупречен е и всеки един модел часовник, който се продава в специализиран магазин за часовници. Понякога те са истински произведения на изкуството и носят духа на отминали епохи. Времена, в които марковите часовници са се изработвали изцяло на ръка и са били символ на точност и прецизност. Техният дизайн е изчистен. А това, дори да Ви звучи странно, се харесва и на дамите, които в последствие също станаха почитатели на ръчните часовници. Всъщност повечето жени дори предпочитат повече мъжките модели.

А и фактите са налице – носенето на мъжки часовници от дамите не е прецедент в последните години.

Самото носене на оригинални часовници и търсенето им от жените също е засилваща се тенденция. За разлика от господата обаче, нежната част от човечеството предпочита да разглежда луксозните часовници като моден аксесоар.

Мъжете все още носят часовници заради прагматичната страна на нещата. Това не се отнася за дамите и техните по-специални виждания за модата. Ето защо те се опитват да намират все повече скъпи часовници, непременно със златни или сребърни верижки. Малките циферблати пък са задължителни, а в същото време представителките на нежния пол избягват излишна претрупаност от накити, злата, диаманти и камъни. Те искат скъпи часовници, само за да подчертаят своята визия и дори, за да акцентират върху обеците или гривните си.

Все пак самият факт, че много дами предпочитат часовници Casio или луксозните версии на часовници Rado, говори за висок интелект, култура и модни разбирания. А това не може да не окаже влияние и на тяхната точност за срещи, нали?

Показана е 1 от 1 страници


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!Коментирай в Delo.bg