Синьо вино и вино за котки – новите летни глезотии

0

Когато говорим за търговски трикове, особено при любимото на много хора вино, тогава можем да се насладим и на неизчерпаеми предложения. Днес Ви представям синьо вино и вино за котки. Всъщност синьото вино не е нещо ново. Още миналата година в delo.bg писах, че хитът на лято 2015 е именно еликсир с този цвят. Но, явно рекламната кампания на напитката не е дала резултат, та производителите му решили да направят нова мощна маркетингова вълна и през 2016-та.

Уникалното синьо вино на испанска винарна има електриков цвят,

нарича се „Gik“ и е създадено от селектиран микс от различни видове грозде. Комбинацията на сортовете се пази в дълбока тайна. Ясно е, че нестандартният цвят на виното се дължи на антоцианин. Това е пигмент, съдържащ се в люспата на гроздето. За пълния цвят на виното „Gik“ е добавено индиго, извлечено от растението Isatis tinctoria. За да е пълно лятното удоволствие, към напитката е добавен и некалоричен подсладител. Удоволствието да имате бутилка „Gik“ ще Ви струва 11 долара. Може да си го купите не само в родината му – Испания, но и в съседна Франция. Продава се и във Великобритания, Германия и Холандия. Новият бранд е създаден от Артис Лопес.

Синьо вино и вино за котки - новите летни глезотии

И ако си мислите, че феновете на виното са единствено и само хора – лъжете се! Ето и доказателството:

американска компания създаде вино за котки.

Така самотните стопани ще могат да се черпят вечер заедно с мяукащите си домашни любимци. Не си мислете, че в бутилираната течност има алкохол, напротив. Виното е направено от котешка трева, което го прави неустоимо за мъркащите създания. Освен котешката трева и вода, в котешкото вино има и червено цвекло. Бъдете сигурни, че на плътност и цвят то е като това за хора. И още – на пазара са две разновидности на котешкото вино – „МосКато“ и „Пино Мяу“.

Всичко започнало на шега между приятели, за да се превърне в повече от сериозен бизнес за Брандън Завала, който е и собственик на фирмата-производител „Аполо пик“. Интересът и към двата вида вино за котки е глобален, тъй като еликсирът има специален сайт и се предлага в онлайн магазин. Големият брой поръчки онлайн е вдъхновило Брандън и компанията му да разработят вино и за кучета. Успех!

Показана е 1 от 1 страници


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!Коментирай в Delo.bg