16-годишната Сибила Бочева е Мис Велинград 2017

0

Спа столицата на Балканите се превърна за една вечер в столица на красотата. 16-годишната Сибила Бочева си тръгна с короната на „Мис Велинград“ 2017. Красавицата бе избрана единодушно от журито на конкурса, който се проведе в Arte Spa&Park hotel Велинград. Сибила е зодия Дева, а победата ѝ е най-големият и ценен подарък за нейния предстоящ рожден ден на 7 септември.

Сибила Бочева е Мис Велинград

Короната на най-красивата от 11-те претендентки в последната събота на август беше връчена лично от организаторката на конкурса и носител на редица престижни отличия от подобни конкурси Краси Гешева. Победителката ще участва в националния конкурс Мис България и е с реални шансове да представи страната ни на Мис Свят.

Подгласничките на Сибила Бочева са Кристин Костова – 2 място и Иванина Тупарова – 3 място (от дясно и отляво на победителката на заглавната снимка).

Специални награди взеха Каролина Филипова и Сибила Бочева, а Ива Папаркова получи дизайнерска рокля.

Участничките в оспорваната надпревара дефилираха в три тура – всекидневно облекло, бански костюми и вечерни тоалети.

Конкурсът в Спа столицата на Балканите не е провеждан от 27 години насам. Сред организаторите беше и първата Мис Велинград 1990 Боряна Разсолкова.

Сибила Бочева е Мис Велинград

Водещ на церемонията бе актьорът и телевизионен водещ Александър Кадиев, а председател на журито – колегата му Ники Кънчев. Останалите, оценяващи красотата на велинградчанките, бяха актрисата Елен Колева, носителката на лиценза за Мис България Ирина Папазова, организаторката на „Мис Велинград“ 2017 Краси Гешева, топмоделът и телевизионен водещ Гери Дончева, както и носителките на корони на красотата от Русия и Украйна.

Сибила Бочева е Мис Велинград

 

В спектакъла участие взеха дуетът F.O. & Peeva, танцови двойки от местния клуб за спортни танци „Импулс“, с ръководители Мая Кондарева и Петър Милчев, както и мажоретният състав към Представителния ученически духов оркестър „Димитър Мечев“, с ръководител Биляна Масларова.

Сибила Бочева е Мис Велинград

Красива заря озари небето над Велинград, веднага след като стана ясна победителката в конкурса.

Показана е 1 от 1 страници


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!Коментирай в Delo.bg