Анджелина Джоли и Брад Пит – разводът на 2016 г.

0

Предстоящият развод на любимците на целия свят Анджелина Джоли и Брад Пит беше огласен публично на 20 септември. Целия свят тръпне в очакване да излязат на показ тайните зад привидно щастливата холивудска двойка.

Разводът да Анджелина Джоли и Брад ПитПит и Джоли се събраха преди 12 години, но сключиха брак през 2014 г., което допълнително ще усложни фактически процеса по развода им. Двамата имат шест деца – 3 биологични и 3 осиновени, жилища в САЩ и Франция, както и обща благотворителна организация. Според калифорнийските закони обаче, само притежанията, придобити по време на брака, трябва да бъдат разделени по равно.

Общите приходи на вече бившата звездна двойка са на стойност 555 милиона щатски долара. След сватбата си обаче, Пит и Джоли са спечелили „само“ 117,5 милиона долара и то преди облагането с данъци.

От молбата на Джоли не става ясно дали двамата са сключили предбрачно споразумение, но в противен случай, подялбата на имотите, богатствата и други притежания, ще стане още по-сложна.

„Правилата са доста неясни, когато не е имало брак и предбрачно споразумение“ –

заяви Питър Уолзър, вице-президент на Американската академия на специалистите по семейно право.

Брад Пит, Анджелина Джоли, осиновяване, седмо дете, Камбоджа

Адвокатът на Анджелина Джоли каза, че неговата клиентка е пожелала бракът й с Брад Пит да се прекрати в името на „семейния интерес“.

Джоли поискала още децата им – Захара, Мадокс, Пакс, Шайло и близнаците Нокс и Вивиен, да останат при нея, а Брад Пит да има право на посещения. В документите тя се позовава на непреодолими различия, като изтъква, че е „изключително разстроена“ от родителските методи на съпруга си.

„Желанието на Анджелина много ме натъжи, но в момента най-важно е щастието на децата ни“ –

коментира Пит в изявление за списание „People“.

Дженифър АнистънСъдебният защитник на екс съпругата на русия актьор от „Седем“ и „Интервю с вампир“ Дженифър Анистън определи звездният развод за карма. Близък на Джен казал пред списанието „US Weekly“, че щом научила вестта за раздялата на Джоли и Пит, Дженифър казала:

„Ето ти една карма!“

По всичко личи, че Дженифър прозира в очаквания развод възмездие за случилото й се преди 11 години. Медиите в САЩ са категорични, че Анистън изпитва задоволство от новината.

Пит и Анистън сключиха брак през 2000 г. и се разведоха пет години по-късно. Връзката им започна с уредена среща от личните им агенти. Въпреки трудната раздяла Дженифър продължи гордо напред и се омъжи за писателя и актьор Джъстин Теру преди година.

Показана е 1 от 1 страници


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!Коментирай в Delo.bg