Ще бъдете шокирани как това 17-годишно момиче свали половината от килограмите си

0

Името й е Кейтлин Смит. Преди малко повече от година тя е страдала от свръх наднормено тегло, кантарът отчитал 188 кг. Заради своята физика и килограми Кейтлин е развила и тежка депресия. Тя е била тормозена непрекъснато в гимназията от нейните съученици, които й се подигравали всекидневно. Хората по улиците също се вглеждали с присмех в нея и шушукали за външния й вид.

Кейтлин Смит дори искала да се подложи на операция за свиване на стомаха, но когато се консултирала с лекар, той доста грубо й заявил, че дори и след тази интервенция тя никога няма да успее да намали теглото си. Но момичето било упорито и решила да докаже на себе си, а и на околните, че може да се справи с килограмите си.

как да сваля бързо килограми

Кейтлин Смит започнала да променя постепенно хранителните си навици и целия си начин на живот. Тя дори наела личен треньор и започнала със строг режим в залата – пот на челото, упорита работа, сълзи и голяма доза решителност. 

Тя се превърнала в собствения си най-голям враг, от който се страхувала.

В началото си мислела, че никога няма да успее да свали излишните килограми и че намаляването на теглото е изключително трудно, дори невъзможно в нейната ситуация. В края на краищата Кейтлин осъзнала, че трябва да бъде упорита, за да се отърве от всички негативни мисли, ако иска тя да бъде победител в борбата с килограмите и със себе си.

17-годишната ученичка последвала

специална програма за загуба на теглото, която била базирана на здравословна и питателна храна. Тя посещавала фитнес зала 6 дни в седмицата.

как да сваля бързо килограмиВсеки ден е било едно голямо предизвикателство, но тя успяла да покори всяко препятствие. След 15 месеца Кейтлин се погледнала в огледало и осъзнала, че има всички основания да се гордее със себе си и с новото й тяло. Но това не е бил краят на борбата й срещу затлъстяването.

След като загубила половината от теглото си, кожата й увиснала, а Кейтлин Смит получила ставни болки и тежък психологически стрес. Единственият изход е бил чрез пластична хирургия да се отърве от излишната кожа, процедура, за която момичето нямало пари. Кейтлин станала член на програмата в интернет GoFundMe за взаимопомощ.

След като разбрал за нейната силна воля и невероятна история, пластичният хирург д-р Майкъл Залцхауер решил да направи операцията безплатно. След три козметични процедури цялата излишна увиснала кожа била отстранена от тялото на Кейтлин Смит.

как да сваля бързо килограми

След последната процедура младата жена се чувства и изглежда съвсем различно. Тя се радва на живота си и е наистина щастлива. Вече няма и следа от депресия у Кейтлин, напротив. Тя вече излиза често с приятели, но това, което е най-важното се крие във фразата й: „Оценявам и обичам себе си!“

И още два примера, публикувани в delo.bg за това как силната воля помага, за да живеете по-добре с по-малко килограми:

как да сваля бързо килограмиТя свали 90 килограма като промени само едно нещо в диетата си (видео)

 

как да сваля бързо килограмиЛечебният микс, с който Ивана отслабна за два месеца

 

как да сваля бързо килограмиКостадин Филипов: Свалих 30 кг без йо йо ефект с тази лесна и вкусна салата

 

Показана е 1 от 1 страници
          


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!Коментирай в Delo.bg