Семейство стопи без диети общо 180 кг за 2 години

0

В края на всяка година повечето хора по света си поставят нови цели и започват да преследват нови мечти. Някои искат да ремонтират дома си, други да пътуват до далечни места, а трети – да свалят ненужните килограми, за да живеят по-добре.

Изключително впечатляваща е историята на Дани и Лекси Рийд от американския щат Индиана. Преди две години кантарът под Лекси е показвал 219 кг. а съпругът ѝ е бил „скромните“ 127!

диета

Младото семейство взема живота си в ръце и започва да прави нещо решително за своето здраве. Идеята им е за година и половина-две да стопят килцата си трайно.

Двамата не са спазвали строг хранителен режим, не са изрязвали кожа от тялото си и дори не са имали личен фитнес инструктор.

Постепенно редуциране на калорийния прием – това е единственото нещо, което Рекси и Дани правили в продължение на 18 месеца.

диета

6 дни от седмицата те били във фитнес залата. За да се стимулират допълнително, двамата си направили собствен профил в Instagram – @fatgirlfedup, където споделяли фотографии и доказвали на света колко са напреднали в желанието си да отслабнат. Имат 460 хиляди последователи в социалната мрежа.

„Доста труден период преминахме двамата, но през цялото време бяхме заедно. Подкрепяхме се и си помагахме. Незнайно как успявахме да продължим напред в дни, в които бяхме лишени от мотивация“ –

споделят Дани и Лекси.

диета

Важен момент е планирането на броя и количеството в храненията за дни напред, което помогнало да не консумират вредни храни.

„Много изтощително беше всекидневието и за двама ни. Отслабването за нас беше много повече от влизане във форма. То промени изцяло живота ни“ –

категорична е Лекси Рийд и признава, че не е очаквала да добият такава популярност в социалните платформи.

диета„Исках единствено да бъда здрава. Не готвех вкъщи, когато тежах най-много. Дани поръчваше или купуваше храна. Все по-рядко приготвяхме храна у дома, а когато това все пак се случваше, беше паста или пица“ –

спомня си още Лекси.

Днес, близо две години след началото, Лекси и Дани са много горди с постигнатото.

Дани тежи 86 кг, а Лекси – 81!

„Вече не сме затворници на телата си. Днес живеем, а преди само съществувахме“ –

завършва 27-годишната Лекси, която е свалила цели 137 килограма.

Показана е 1 от 1 страници


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!Коментирай в Delo.bg