Ето ги! Петте най-емоционални зодии

0

ВОДОЛЕЙ

Абсолютно винаги тези хора държат да са в центъра на вниманието. За тях е от изключителна важност да са уважавани и оценявани подобаващо – все неща, които поддържат живи всяко едно тяхно последващо действие. В конфликт на противоречиви – не бихте и могли да очаквате от Водолеите поведение под индиго, напротив. Както могат да се разкъсат от сантименталност, така лесно могат и да причинят дори летални щети. Да, такива са привидно тихите Водолеи. Обичат до полуда… предимно себе си, но… има ли безгрешни хора по света?

3 от 3 – перфекционистите и най-потайните зодии

 

СКОРПИОН

Справедливи са, въпреки че са твърде сурови и на моменти безпощадни. Определят непредвидимите Скорпиони като семейни бодигардове. Наистина може във всеки момент да очаквате и неочакваното от тях. Да, това е най-изненадващият знак в целия зодиак. Страховити и радикални са представителите на този знак по време на скандал. Помнете едно: винаги, без изключение Скорпионите получават това, което искат. Е, не са ли достойни за уважение?

зодииБез тези 3 зодии животът ни би бил по-добър

 

БЛИЗНАЦИ

Когато става въпрос за личните интереси на Близнаците, за тях няма невъзможни неща! Ако има първенци по артистизъм и изобретателност, то това са именно те. Във всеки конфликт са наясно кога могат да чупят и вдигат дандания и кога да обвиняват околните за някоя неправда. Те са изключително виртуозни в своя реваншизъм, въпреки че бързо им минава. Ценното у Близнаците е, че зареждат хората около себе си само с положителни емоции, а това е доста добро качество, нали?

зодии3 поговорки, които описват най-точно всяка зодия

 

ОВЕН

Твърде рядко Овните са наясно какво искат. Ето защо им е най-удобно да следват масите. Но не коя да е тълпа, а тази на успелите и избраните. За Овните винаги хорското мнение е изключително важно. Това е и причината да не се въвличан в евтини и безсмислени интриги и скандали. Представителите на тази зодия водят полемика, а на моменти и ожесточен спор само с най-отбраните. Като цяло са твърдо настойчиви, дръзки и целеустремени. Овните са тези, на чието рамо може да се опрете в случай на беда.

зодииПетте най-сложни за общуване зодии! Влезете ли в конфликт с тях, ще си навлечете гнева им

КОЗИРОГ

Може и да Ви се струва странно, но първенството в класацията по емоционалност държи Козирогът. Хората, родени под този знак през целия си живот спазват конкретни и непробиваеми норми и правила. Погледнат отстрани Козирогът е свръх отговорен и вежлив, но застане ли някой пред погледа му, докато катери високи върхове, е препоръчително да се отдръпне елегантно или да може да бяга доста бързо. За Козирозите фрази като „забранено е“, „не бива“ и „не може“ са неразбираеми. Целта му е да вземе това, което му се полага, но не винаги са приемливи начините, с които да го постигне. Заради вярното си и страстно сърце Козирогът е любимец на останалите от зодиака.

Показана е 1 от 1 страници


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!Коментирай в Delo.bg