Как да сбъднем лесно желанията си с чаша вода: теорията на Вадим Зеланд за управление на реалността

10

Чували ли сте за Вадим Зеланд? Той е руски писател и квантов физик, автор на т.нар. метод за управление на реалността.

транссърфинг в реалносттаТ.нар. транссърфинг в реалността Зеланд представя в поредица от шест свои книги. Според съвременния руски автор,

теорията за транссърфинга e базирана върху на концепцията за четирите измерения и мултивселената.

Самият Вадим Зеланд е доста енигматична личност, за него се знае твърде малко. 51-годишният руснак се е занимавал с изследвания в областта на квантовата физика още преди Перестройката. По-късно интересите са му били свързани с компютърните технологии, а днес е един от най-четените писатели, не само в родината си.

Вадим Зеланд определя себе си като руснак с четвърт естонска кръв. В своята поредица за необичайната теория той доказва, че транссърфингът действа безотказно при всеки.

Какъв е ритуалът с чаша вода

Има доста популярни техники за бързо реализиране на мечтите. Част от тях включват и ритуали, с които се изпълняват желанията. Най-популярният от тях е този с чаша вода. Напълно ефективен и много лесен. Гаранцията е, че Вашето желание ще се изпълни съвсем скоро.

Вадим Зеланд съветва да се използва изворна вода, тъй като, по думите му,

чешмяната, преварената и бутилираната са попили доста отрицателна енергия.

И все пак, ако няма откъде да налеете чиста планинска вода или от изворна чешма, може да ползвате всякаква, но преди това я замразете дълбоко във фризера, след което я оставете да се втечни отново. По този начин ще изчистите негативната енергия.

Вземете чист лист и напълнете чашата с вода. На хартията ще записвате желанията си, защото човешкият ум трудно се концентрира само върху едно нещо. Написано на лист, позволявате желанието да се сбъдне.

транссърфинг в реалността

Най-важното – мечтата да е само Ваша, а не обща или нечия друга

Пожелаете ли си нещо, което не е Ваше, няма да го получите, а дори и да се случи, ще е с много усилия.

Лесно е да разберете, че целта е именно Ваша. Щом мислите за нея, имате усещането, че разумът Ви е ощастливен, а душата Ви ликува, не изпитвате нито съмнения, нито страх – щастливи сте, когато си представите момента на сбъдването ѝ. Помнете, че да притежавате купища пари не е мечта, а единствено инструмент, с който може да постигнете желаното.

Какво препоръчва Вадим Зеланд

Преработете своята енергетика, преди да започнете обреда с чашата вода. Нужна Ви е силна енергия, за да може да заредите положително течността в чашата. Помнете, че единствено с ръцете си може да влияете на водата.

Вашата енергия е концентрирана в краищата на пръстите, където има важни нервни окончания.

Как да изпълните ритуала

Описвате в рамките на кратко изречение, в утвърдителна форма, желанието си и поставяте пълната чаша вода върху него. Ненужно е да пишете: “Искам много пари”. По-скоро си представете това, което искате да сбъднете, ако имате много пари – т.е. мислеоформата е водеща тук.

джогинг, кафе, вода

След това разтъркайте дланите си, за да създадете енергийно кълбо, а после поставете дланите си над чашата. Потвърдете мислено и се опитайте да визуализирате желанието си. Прокарайте край чашата дланите си и не спирайте да си представяте исканото от Вас. След това изпийте водата от чашата и легнете да спите. Ритуалът се прави вечер преди лягане, тъй като в този период мозъкът на всеки човек е отпуснат, а съзнанието ни не е обременено със странични мисли.

Доста хора, които са пробвали тази техника, твърдят, че е много ефективна.

Може да я използвате за изпълнението на каквито искате желания. Важно е да помните, че

в мислеоформата не употребявайте по никакъв повод частицата “не”

напротив, тя трябва да бъде положителна. Според Вадим Зеланд, огледалният свят не харесва частицата „не“ и отрицанието като цяло. Ето защо, винаги по-рационално е да се настройвате положително, твърди още руският мистик.

Показана е 1 от 1 страници


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!10 коментара

  • Руска Найденова на

   Просто вече не се използва чист български език ,а някакв а бърканица от какви ли не думи .Никой народ не се отказва от майчиния си език .Трябва да влизат нови думи ,но не да се подменят българските .Ако уважаваме себе си и имаме достойнство ще говорим чист българск и език и всеки друг който ни харесва ,но не и да ги смесваме .

  • Десислава на

   Не сте прочели правилно! Думата (метода) е ТРАНССЪРФИНГ!
   Което е нещо съвсем различно! В книгите си авторът много добре обяснява какво точно означава този термин и тази техника. Препоръчвам го силно от собствен положителен опит!

  • Красимира Цекова на

   На масата слагаш листа и пишеш желанието – отгоре чашата и разтъркваш ръцете над нея. Когато ги разтъркаш и разтегнеш леко на страни се усеща енергията между дланите и плъзгаш ръцете по чашата и си представяш това което искаш, визуализираш го. Мисълта е енергия. Това с разтъркването и усещането може да го опиташ и без чаша, за да почувстваш енергията – тя е като вълни, свързваща двете длани.

Коментирай в Delo.bg