Сърдитото куче Ърл се превърна в знаменитост

0

Преди време, в ДЕЛО ви разказахме за един сърдит котарак, който стана истинска сензация заради своето изражение. Сега, по неговите стъпки уверено крачи 5-месечното кутре Ърл. Само за няколко дни той се превърна в интернет знаменитост и любимец на милиони потребители на глобалната мрежа. Причината за това се крие в неговото сърдито изражение, поради което Ърл вече получи и прякора „сърдитото куче“.

Собствениците на четириногото потвърждават, че кутрето изглежда доста сърдито и просто гледа ядосано. Като се има предвид неговите невръстни години, съвсем е логично учудването на собствениците му, а и на всички други хора какво би могло да го е ядосало така, че да придобие такова изражение? Стопаните му твърдят, че Ърл е щастлив, когато си играе на двора, но все пак е постоянно намръщен и най-много се ядосва когато той се опитва да спи, а някой го тормози.

Сърдитото кучето Ърл се превърна в знаменитостСлед като били впечатлени от сърдитото изражение на своето кученце, собствениците на Ърл решили да му направят снимки и да създадат собствена страница на своя домашен любимец във Фейсбук. Така, недоволната муцунка на кучето се превърнала в хит само за няколко часа, а неговите снимки са споделени от потребителите стотици пъти.

Коментарите на някои от Фейсбук феновете на Ърл са, че неговото изражение твърде много напомня на някой възрастен и ядосан мъж. Именно това уникално недоволно изражение пък поразило стопаните на Ърл, които не спрели да се смеят виждайки сърдитата му муцунка на снимка. Точно в този момент решили, че това е тяхното куче и веднага му избрали име, което да подхожда на неговото изражение.

Сърдитото кучето Ърл се превърна в знаменитостСобствениците разказват още, че тяхната първоначална идея била просто да си вземат мъжко куче, което да нарекат с име, подходящо за ядосан възрастен човек. След като попаднали на кутре с истински сърдито и ядосано изражение, името Ърл паснало веднага, а самите стопани били истински удовлетворени. Те изобщо не предполагали, че тяхното кутре ще стане толкова бързо всеобщ любимец и всички ще го харесват.

Показана е 1 от 1 страници


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!Коментирай в Delo.bg