Сандра Бълок – най-красивата жена за 2015 г.

0

Сандра БълокАктрисата от „Сблъсъци“ и носителка на „Оскар“ за главна женска роля Сандра Бълок беше определена от списание „People“ за най-красивата жена в целя свят за тази година. 50-годишната Бълок е гласът на злодеят-жена в дългоочаквания филм „Миньони“.

Сандра Бълок заяви в специално интервю за „People“, че не е могла да повярва, щом й съобщили новината.

„Наистина не повярвах! Едва успях да кажа само „Това е смешно“,

била реакцията на Сандра Бълок. Веднага след това актрисата дори не посмяла на никого да каже за престижното признание.

Носителката на статуетка „Оскар“ за драмата The Blind Side от 2009 г. споделя в интервюто си за майчинството и радостите от него. По думите й това, че е станала майка на 5-годишния Луис Бардо Бълок я е променило неимоверно много. Сандра Бълок твърди, че ролята й на майка, дори и на осиновено дете, в истинския живот я прави най-красивата в света.

Веднага след Сандра Бълок в списъка с най-красивите дами на планетата на списание „Пийпъл“ са актрисите Левърн Кокс, Тараджи П. Хенсън, Ванеса Хъджънс, както и певиците Меган Трейнър и Ариана Гранде.

През 2014 година най-красива жена в света, отново според сп. „People“ беше актрисата Лупита Нионго. Честта да оглавяват тази класация са имали още Дженифър Анистън, Гуинет Полтроу и Дженифър Лопес.

Показана е 1 от 1 страници


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!Коментирай в Delo.bg