Лекувате грип за 24 часа с лъжица от този естествен минерал, гарантира д-р Атанас Михайлов

6

Много хора се лекуват вкъщи от коварния грип, който може да доведе до редица тежки усложнения. Някои борят заболяването с медикаменти като Респивакс, други с бабини илачи, а трети – безсмислено, със силни антибиотици.

Стара и изпитана рецепта за лечение на грип даде д-р Атанас Михайлов, която вдига на крак болни от грип за не повече от едно денонощие.

Да, правилно прочетохте – грипът си отива след 24 часа, ако спазите лесната и много евтина, но ефикасна рецепта на популярния български медик д-р Михайлов. А той гарантира, че оздравяването ще се случи в рамките на този период!

Лекувате грип за 24 часа с лъжица от това минерално съединение от всяка аптека, гарантирано от д-р Атанас МихайловКакво Ви е нужно? Единствено английска сол. Да, добрата стара английска сол, позната още като горчива или епсомова сол, чието име идва от местността Епсом в Англия, където е била добивана още от далечни времена. Тя представлява  естествен минерал на кристали, който химиците наричат магнезиев сулфат хептахидрат. Ценната английска сол с чудодейни качества за човешкото здраве може да си купите от всяка една аптека в страната – 30 грама за по малко от лев!

Как да я приемете? Една супена лъжица английска сол на гладно след ставане и то с колкото може по-малко вода – около 70 мл. След като приемете това лековито минерално съединение не пиете и не хапвате нищо поне 30 минути. След този половин часа започвате да пиете колкото може да понесете на топлина чай или преварена вода, но без захар.

В следващото денонощие трябва да пиете единствено и само топли и неподсладени отвари, като не трябва да падане под два литра.

Забравете храната до другата сутрин! Може да Ви се стори невъзможно, но само така ще преборите грипа бързо и ефикасно!

Д-р Михайлов, който е специалист по вътрешни болести, но и един от най-добрите родни природолечители, е категоричен, че рецептата е напълно ефикасна, а действието й е чрез прочистване на организма. Няма да имате нужда от каквито и да е други лекарства, в което ще се уверите сами. На следващата сутрин ще сте като преродени, твърди медикът.

Д-р Атанас Михайлов споделя и своята рецепта за укрепване на имунната система през зимата. Нужни са Ви четвърт килограм мед, 150 гр прясно алое (почистено от бодли, смляно), 50 мл етилов спирт от 95 % и 350 мл червено вино. Забърквате всичко, след което оставяте микса на хладно и тъмно за седмица. Приемайте лечебната смес три пъти дневно по една чаена лъжичка.

Показана е 1 от 1 страници


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!6 коментара

Коментирай в Delo.bg