С тази диета на GM топите без глад 8 кг седмично

0

Желаете да свалите бързо и трайно килограми? Е, автомобилният гигант General Motors (GM) е помислил за това и предлага своята диета. С този хранителен режим топите 8 кг и то само за седмица. Тази диета Ви помага да загубите бързо и трайно тегло, но без гладуване, а с хапване на здравословни продукти. Ето позволените храни и количества в рамките на една седмица.

ДЕН 1

През първия ден на тази диета не яжте нищо друго, освен плодове. Най-подходящи, за да се чувствате максимално сити, са диня, пъпеш, праскови, диня, ябълки и ягоди. Минимум 2 литра вода изпийте през целия ден. Може да хапвате каквито искате плодове, но за препоръчване е да избягвате бананите.

ДЕН 2

В ден втори се яде единствено зеленчуци, без ограничение на количеството. Може да си ги приготвяте по начин, който харесвате – варени или сурови, без да прибавяте олио. Хапвайте зеленчуците дори без зехтин, нито преработени с какъвто и да е друг вид мазнина. Препоръчително е да изпиете поне 3 литра вода.

ДЕН 3

Третият ден е за комбинация между храните от ДЕН 1 и ДЕН 2. Хапвайте зеленчуци и плодове, но без картофи и банани. Водата в ДЕН 3 отново е минимум два литра, тай като тя е от водещо значение за гарантираното отслабване при стриктно спазване на режима.

 

ДЕН 4

Прясно мляко и банани са храните в четвъртия ден на тази диета. Ограничение има в количествата – не е препоръчително да консумирате повече от 8-10 банана за деня. Що се отнася до млякото, то нека да е от 3 до 4 чаши, около 1 литър.

ДЕН 5

Домати и ориз Ви се полагат в петия ден от хранителния режим, дело на GM. Истински празник ще бъде за Вас този ден, защото е позволена за обяд малка купичка варен ориз (без сол и каквато и да е мазнина) и до шест домата в рамките на деня. Нужно е да увеличите до 4 литра водата, защото организмът Ви ще произвежда доста пикочна киселина заради доматите.

ДЕН 6

Зеленчуци и ориз са Вашите храни днес. Това е още един ден, в който може да хапнете голяма купа варен ориз за обяд и неограничено количество зеленчуци, но пак без картофи. Водата в шестия ден е минимум 3 литра.

ДЕН 7

Това е финалът на здравословната диета на GM. Днес се възнаградете със зеленчуци, купа варен ориз и прясно изцедени плодови сокове. Соковете ще прочистят организма Ви от токсините, което ги прави феноменални за край на хранителния режим.

Показана е 1 от 1 страници


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!Коментирай в Delo.bg