С рецептата чудо на Виктория Мерет лекувате всяка болка само за ден

0

Ако има човек с почти енциклопедични знания за билките, то това е Виктория Мерет. Тя е много известна билкарка, автор на книги и чудни рецепти. Позната е наистина по целия свят, тъй като нейните книги и рецепти са преведени на много езици, дори и на български.

След като дълги години е била в издателския бизнес, Виктория изоставя кариерата си и се посвещава изцяло на своя прост и природосъобразен начин на живот, а едно от основните й занимания е да изучава билките и техните лечебни качества.

С рецепта-чудо ще излекувате всяка болка само за ден!

Една от уникалните рецепти, които тя съхранява, е наистина чудодейна, защото с нея ще премахнете всяка болка за изключително кратко време. Хубавото е, че освен ефикасна, тази рецепта е много лесна и проста за изпълнение.

Според Виктория Мерет, този чуден лек ще Ви помогне да се избавите само за един ден от ужасните болки в шията, раменете, ставите, както и от главоболието.

Съставки:

горчица – леко затоплена

пчелен мед

джинджифил – настърган

сода за хляб

морска сол

С рецепта-чудо ще излекувате всяка болка само за ден!

Начин на приготвяне:

Количеството, което е необходимо да вземете от всяка съставка е еднакво – по една супена лъжица. Смесвате всичко заедно и го разбърквате добре, докато се получи хомогенна смес. След това, получената смес трябва да поставите в малък стъклен буркан или празна опаковка от крем. С това приготовленията по приготвянето на чудния лек са приключени.

Начин на употреба:

Така приготвения крем намазвайте върху засегнатата от болка област. Върху намазания участък сложете найлон, а накрая увийте с вълнен шал или плат. Оставете го да действа поне час и половина – два часа.

Виктория Мерет препоръчва процедурата да се направи преди лягане. Така ефектът ще е най-добър, тъй като през нощта ставите не се подложени на активно движение и това ще им помогне да се излекуват по-добре. На сутринта, мястото може да се изплакне.

Мехлемът се прилага до спиране на болката. Колко време ще продължи това при всеки е индивидуално, но според хората, които са го ползвали, са били нужни само два дни. Дори само един ден бил достатъчен за да намалее болката и човекът да се почувства по-добре.

И още полезни природни рецепти:

природен лекЗдрави с домашна тинктура от вино и чесън

 

 

природен лекПремахнете шлаката от червата си с две лесни рецепти на алтернативния лечител Стенли Бъроуз

 

Показана е 1 от 1 страници


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!Коментирай в Delo.bg