Кожените мъжки портфейли – класика и стил

0

Луксозните кожени мъжки портфейли и днес остават класика.

Ако отворите Google и въведете опцията за търсене „мъжки портфейли“ ще останете учудени от многобройните оферти на производители и търговци. Това е така, защото максимата гласи, че търсенето предопределя предлагането. А търсене на пазара за мъжки портфейли определено има.

Те са едновременно необходимост и моден аксесоар. За разлика от нежната половинка на човечеството, която трупа в скринове и кутийки многобройни по вид и характеристика аксесоари – шалчета, чанти, бижута, очила, колани и още куп други, то силният пол с въздишка на онеправдан се спира на по-малко, но за сметка на това по-скъпи и класни аксесоари. Един от тях са мъжките портфейли.

И ако и в близкото минало да се използваха щипки за левчетата, калъфчета за документи, джоб за стотинките, то днес всички тези функции успешно се съвместяват от класическия кожен мъжки портфейл.

Изглежда неуместно на делови обяд или вечеря да извадиш куп смачкани банкноти от джоба си, а и нелепо при цялото това разнообразие от мъжки портфейли, предлагани на пазара.

Подобно на останалите аксесоари на модния пазар, портфейлите също се разделят на оригинални и реплики. На кои ще се спрете е въпрос на стил, самоуважение и финансови възможности.

Уважаващият себе си мъж със сигурност определя като необходимост в ежедневието използването на мъжки портфейли.

За най-стилни се считат тези в черен цвят – универсални и винаги в крак с модния стайлинг, от естествена кожа, съвместяващи всички функции на класическия мъжки портфейл – отделни прегради за личните документи, шофьорска книжка и кредитни карти, отделение за банкноти и джоб за дребните монети.

Говорейки за портфейла като моден аксесоар се спираме на неговите външни характеристики – материал на изработка, цвят, размер, марка и изобщо необходимостта от него. Функционалност и екстри избираме спрямо нашите ежедневни нужди.

За да не изостанат назад от модните тенденции, дамите откраднаха като аксесоар дори и мъжките портфейли.

Ако се чудите какво толкова специално има в това прегънато на две парче кожа, то със сигурност не разбирате същността на тези вещи – като се започне от материала ухаещ на кожа и лукс и се премине през специфичните скрити вътрешни шевове, та да се стигне в орнамента – лого, дискретно поставено в долния десен ъгъл на портфейла.

Уважаеми господа, мъжките портфейли не само надеждно пазят вашата самоличност и благосъстояние, те са израз на отношението към собствения Ви стил.

Показана е 1 от 1 страници


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!Коментирай в Delo.bg