С 230 кг отслабна най-дебелата жена в света

0

Чували ли сте за Катрина Райфорд? Това е най-дебелата жена в света, която доскоро бе вписвана в Книгата на рекордите на Гинес в тази категория. Е, Катрина Рейфорд е свалила рекордните 230 килограма и вече е детронирана от лидерството в тази незавидна титла.

„Вече се чувствам много по-уверена. Не съм прикована към леглото и мога да тичам, да се занимавам с фитнес по 3-4 пъти на седмица“,

разказва 38-годишната жителка на щата Флорида.

най-дебелата жена в света

най-дебелата жена в света свали 230 килограма

Американката решила да отслабне, след като за да бъдат лекувани проблемите й с дишането, се наложило да бъде разрушена част от дома й. Само така медиците успели да вкарат нужното оборудване.

най-дебелата жена в света

най-дебелата жена в света преди и след

Катрина Райфорд спазвала строга диета в продължение на 12 години. Започнала да прави и упражнения. Наскоро жената си купила първите бикини в живота си, въпреки че все още се нуждае от операция за отстраняване по хирургичен път на 63 килограма излишна кожа. За тази интервенция са й необходими десет хиляди долара, от които е събрала едва 1205.

най-дебелата жена в света

така изглежда днес най-дебелата жена в света

Като дете Катрина Райфорд е била жертва на сексуално насилие, след което започнала да преяжда. На 14 години вече тежала 203 килограма. На 21 години е била нетрудоспособна и прикована към легло.

Показана е 1 от 1 страници


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!Коментирай в Delo.bg