Род Стюарт със собствено риалити шоу

0
Род Стюарт, Пени Ланкастър

Род Стюарт и Пени Ланкастър

Един от доайените на британската рок музика – емблематичният Род Стюарт ще прави собствено риалити шоу. Договорът на мегазвездата е с американската ТВ И!. Предаването изпълнителят на Sailing и Maggie May ще води заедно със съпругата му Пени Ланкастър. 70-годишният рокаджия и 43-годишната Пени са горди родители на две момчета – Ейдън и Алистър, на 4 и на 9 години.

Първите снимки на новия телевизионен формат вече са в ход, а за декор се използва приказният дом на фамилията на Род Стюарт в мегаполиса Лос Анджелис.

„Род е изключително горд със своето семейство. Любимецът на поколения меломани по целия свят има желание да покаже и сподели гордостта си с възможно повече зрители. Ще го видите основно в любимата му роля – на баща“,

Род Стюарт, Бенисио дел Торо, Кимбърли Стюарт и Дилайла

Бенисио дел Торо, Кимбърли Стюарт и внучката на Род Стюарт – Дилайла

 

повдига завесата приближен на рок легендата.

Музикантът Род Стюарт е с цяла кохорта деца – има 8 наследници от предишните си бракове и дългогодишни връзки. Ключови роли в новото риалити на Род и Пени ще имат две от големите му деца – Кимбърли, която е на 35 и 34-годишният Шон. Кимбърли направи баща си щастлив дядо като го дари с първородна внучка, тригодишната Дилайла. Бащата на момиченцето е известният актьор Бенисио дел Торо.

На този етап продуцентите не издават дали и другите деца на Род Стюарт ще участват в телевизионното шоу. Дебютният епизод се очаква в началото на лятото, още в първите дни на юни 2015 г.

Показана е 1 от 1 страници


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!Коментирай в Delo.bg