Нови мании – рибен сутиен и шорти за потентност

0

Лято е и жаркото слънце навън какво ли не измисля човек, когато е в заслужен отпуск! Новата дамска мания на това лято (за радост на всички нас) се нарича fish bra или рибен сутиен. Не, не си мислете, че струва скъпо или пък се намира трудно в търговската мрежа. Този „иновационен продукт“ е изцяло природен и идва от морските дълбини! Да, защото т.нар. рибен сутиен не е нищо друго освен умело прикрити женски гърди с… риби!

fish bra и шорти за потентност

Ловките дами-риболовки позират с лично уловени експонати като прикриват с тях бюста си. Може да откриете хиляди снимки на усмихнати ентусиастки, които използват какви ли не морски обитатели, за да скрият гърдите си. Достатъчно е да напишете хаштаг #fishbra в интернет и… цялото море от разкрепостени дами на море или на риболов ще Ви залее с уникални емоции!

Не става ясно обаче дали изобразените по този хитов начин дами се гордеят от уловените трофеи или желаят по-скоро да загатнат за прелестите си. Все ми се вярва, че втората възможност е по-вярна и вероятна, защото на снимките не видях нито един рибар да поставя улова пред гърдите си.

fish bra и шорти за потентност

И ако fish bra е гореща лятна закачка, то тези

мъжки шорти, които претендират, че увеличават мъжката потентност са едно революционно постижение!

Бельото е свързано с приложение за смартфон, което упражнява тазово-дънната мускулатура на мъжете. По този начин помага r за по-доброто представяне в леглото.

fish bra и шорти за потентност

 

Тази технологична новост е дело на компанията VylyV. От там претендират, че това е първото трениращо смарт устройство за пелвиса. Носите ли тези шорти, със сигурност ще подобрите ерекцията си, категорични са авторите на нестандартното бельо. То е създадено основно в помощ на мъже с еректилна дисфункция, а хората без такъв проблем просто ще изострят допълнително сексуалния си апетит.

Шортите, които са досущ като клиновете на колоездачите могат да се носят съвсем дискретно под панталон. Технологичното мъжко бельо е снабдено със сензори. Те отчитат на смартфон приложението реалния прогрес при тренирането на тазовите мускули. В апликацията е включена и видеоигра. Тя обаче се задейства единствено с… достойнство на притежателя й. Не е ясно колко ще струват секси шортите, които се очаква да излязат на пазара до края на юли.

Показана е 1 от 1 страници


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!Коментирай в Delo.bg