Ранди Гейдж и седемте закона на живота

0

Ранди Гейдж – ненадминат специалист в сферата на развитието на човешкия просперитет и потенциал, определи седем закона на живота, които споделя с Вас. Името на Гейдж е популярно в целия свят, а неговите книги са продадени в над 10-милионен тираж и преведени на 20 езика. Всепризнатият гуру на т.нар. мрежов маркетинг е мултимилионер, но не винаги е било така. В началото на самостоятелния си живот започвал различни по вид инициативи, последната от които е в ресторантьорския бизнес. И този опит завършил с пълно фиаско за предприемчивия Ранди. Той бил принуден от обстоятелствата да продаде ресторанта си. Въпреки че се издължил на повечето свои кредитори, неговите задължения останали солидни – 50 хил. долара. От тази тежка и на пръв поглед безизходна ситуация той направил първата крачка, която го отвела на пътя към успеха. С тези седем закона на живота, които сам той е формулирал предвид трудностите си, Гейдж надмогнал всичките си заблуди, съмнения и страхове в живота.

Закон за даване и получаване

Помнете, че ако дадете нещо, го очаквайте да се възвърне в десетократен размер. Щом получавате каквито и да е блага, е важно да ги споделите или разделите. Имате ли подарък, не го ползвайте – по този начин Вие обиждате своята Божествена същност. Със споделянето на всички придобивки Вие се отнасяте с почтителност към собствените си способности. Следвате ли този съвет, ще бъдете като магнит за нови блага в живота си.

Закон на всеопрощението

Не сте способни да приемете богатството си, ако не умеете да прощавате. Изпълнена ли е с ненавист Вашата душа, знайте, че любовта няма как да си намери място в нея. Не допускайте да акумулирате отрицателни чувства, а ако имате такива – избавете се от тях. Те Ви разяждат отвътре и отнемат спокойствието Ви.

Закон за въображението

Важно е да усетите успеха във въображението си. Опишете на лист своя идеален ден, но не го показвайте на никого, освен на човек, на когото имате пълно доверие. Не изхвърляйте това описание, за да Ви е под ръка и да го препрочитате, когато имате свободно време.

Закон за циркулацията

За да получите това, което желаете, трябва да сте готови да оставите онова, което имате.

Закон за творчеството

Единствено със силата на интуицията, енергията и въображението си човек може да постигне успех.

Закон за празнотата

Изхвърлете старите си обувки, ако имате нужда от нови. Почистете своя гардероб, ако се нуждаете от нови дрехи. Напълно доброволно трябва още сега да се разделите със своите стереотипи.

Закон за десятъка

Никога не знаете как и кога десятъкът, който сте дали някъде или някому, ще се върне при Вас. Този закон може да се нарече още Закон на благодарността на източника на подкрепа, който е в размер на 10 на сто от всичко, което притежавате. Парите винаги са били просто явление. В тази връзка, разделите ли се с една десета от нещо, което имате, то може да се върне при Вас във вид на ново приятелство, примирение с враг или като излекуване от болест, например.

Показана е 1 от 1 страници
          


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!Коментирай в Delo.bg