Почина Боби Кристина Браун

0

Единствената дъщеря на покойната звездна легенда на музикалния небосклон Уитни Хюстън и рап изпълнителят Боби Браун Боби Кристина Браун почина след половин година в изкуствена кома. Боби Кристина издъхна в неделя сутринта на 22-годишна възраст, предават осведомителните агенции като цитират съобщение от семейството на Уитни Хюстън.
Боби Кристина БраунОще на 31 януари Боби Кристина беше докарана в безсъзнание в болница. Тя беше открита в пълна вана захлупена с лицето надолу в нейния дом. Случаят е заведен в полицейските регистри като „удавяне“. До вчера дъщерята на Уитни беше поддържана от лекарите в изкуствена кома и беше на командно дишане.
Боби Кристина БраунПредставител на семейството заяви, че Боби Кристина Браун е починала, заобиколена от своите близки.

„Най-накрая Боби Кристина намери покой в божиите ръце. Благодарим от сърце на всички за подкрепата и огромната любов в последната половин година“,

каза още близкият до покойната Кристен Фостър. Знаменитости от целия свят изразиха почитта си към дъщерята на Уитни Хюстън, която почина по сходен начин преди три години.

„Сърцето ми тежи. Почивай в мир заедно с майка си, Боби Кристина. Молитвите ми са отправени към Боби Браун и семейство Хюстън“, гласи туитът на носителката на „Грами“ Миси Елиът.

„Най-сетне в покой“, написа влиятелната медийна дама Опра Уинфри в Туитър.

„Почивай в мир, Боби Кристина. Дълбоко съчувствам на баща ти Боби Браун и баба ти Сиси Хюстън. Ще липсваш на всички ни, мила“, пише актрисата Вивика А. Фокс.

„Почивай в Рая. Ти беше много обичана, Боби Кристина Браун“, пише актрисата, певица и модел Холи Робинсън Пийт. Същото е написала в Туитър и актрисата Тараджи П. Хенсън.

Bobbi Kristina Brown the only daughter of music giants Whitney Houston and Bobby Brown, died Sunday, nearly five months…

Posted by NBC News on 26 юли 2015 г.

Показана е 1 от 1 страници
          


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!Коментирай в Delo.bg