Победителката в „Мис Армения България 2017“ ще получи роля в сериал

0

„Мис Армения България 2017“ е конкурс за красота, който ще се проведе за първи път след 20-годишна пауза. Той ще обедини по уникален начин атрактивността на участничките и културата на Армения. Събитието се организира от Съюза на Арменците в Европа и има благотворителен характер – в помощ на семейства с репродуктивни проблеми.

Мис Армения България 2017

„Мис Армения България 2017“ ще се проведе на 7 октомври в пловдивския клуб Galaxy от 19:00 ч. Събитието ще протече в 3 кръга, като в най-зрелищния ще бъде представен кратък филм за Армения – нейният бит и култура, а претендентките ще дефилират в арменски народни носии. Програмата ще завърши с търг на лични вещи на известни личности, сред които Армен Назарян, Христо Стоичков и Кубрат Пулев в полза на благотворителната кауза.

Мис Армения България 2017

Водещ на събитието щe бъде Драгомир Симеонов, a част от звездното жури на конкурса са д-р Ангел Енчев, Радина Думанян, Армен Назарян и Венета Харизанова.

Голямата изненада на събитието е, че за първи път ще бъде връчена и специална награда на победителка – участие в сериала „Лъжливи рими“. Той ще се снима в края на ноември от Plovdiwood Entertainment – продуцентската компания, която е и PR на конкурса за красота.

Delo.bg е медиен партньор на събитието. Ето кои са прелестните участнички в „Мис Армения България 2017“.

Елиза Дермесробян – 23 г.

Елиза работи като Visual Murchandiser в retail компания.

„В свободното си време обичам да творя. Дали с боички, чук, пирон или с игла и конец – няма значение.“

Арменка е по бащина линия, а по майчина – рускиня, но е родена и израснала в България. Мечтае да обиколи света и да посети дори най-затънтените кътчета на планетата – някъде там, на другия край на земята и да опознае културата и начина на живот на различните нации.

Ани Хачатрян – 27 г.

Ани е родена в Армения, но от 23 години живее в България. Хобито ѝ се е превърнало в професия – танците. Танцът за нея е средството, с което изразява душата си, танцът е най-красивото изкуство, признава 27-годишната красавица.

„Ставам част от живота на всяко дете, което прекрачи прага на моята зала, виждам как израстват пред очите ми, борим се заедно за целите и мечтите ни, а най-красивото е, че неосъзнато всяко едно от тях попива от моето възпитание, от моите ценности. Във всяко едно дете остава част от мен завинаги. Това ме прави щастлива.“

Ако спечели, за Ани ще бъде много вълнуващо да посети родното си място, за да се потопи още повече в културата и красотата на Армения.

Хрипсиме Хачатрян – 20 г.

Родителите на Хрипсиме са арменци, които са се преместили в България преди повече от две десетилетия. Въпреки че е родена в България, се чувства арменка.

„Обичам да танцувам това ми е хобито от малка, да излизам и да се забавлявам с приятели. Мечтая да обиколя света.“

Ако спечели конкурса, би искала да посетя Армения.

Вероника Хароян – 19 г.

Вероника учи в американския университет в Благоевград. Хобитата ѝ са художествената гимнастика, танците и актьорството. Обича да тренирам и Кросс фит.

„Нещото без което не мога е спорта и музиката. Обичам още и бойните спортове като бокс, ММА и, разбира се, борбата!“

Родена е в България, но често посещава Армения. Чувства се арменски патриот, но въпреки силната връзка с Армения, обичам и България! Мечтае да стане успешна актриса, както и да има стабилно и щастливо семейство!

Лили Мартиросян – 20 г.

Мис Армения България 2017

Лили се занимава с оперно пеене. Участвала е в международни конкурси в Русия, България и Сърбия. Печелила е първи и втори награди, паралелно учи в Икономическия университет във Варна. Хобито ѝ са спортните танци, танцува в КСТ „Кристал“ – Варна от 2012 г.

„Обичам родината си – Армения. Зашеметяващата култура, история и език са ценностите, които я правят толкова прекрасна. И двамата ми родители са арменци от столицата, а техните предци са от Муш и Ерзрум. Била съм в Армения много пъти и, въпреки че винаги съм живяла далеч, се чувствам като част от нея.“

Родена е в Русия, но се мести в България, заедно със семейството си през 2009 г. Харесва ѝ да пътува из различните градове и да опознава все повече България – красива, богата на живот, история и традиции страна. Мечтае да преуспее в сферата на музиката с оперно пеене. А най-важното – иска да бъда здрава и щастлива с близките си хора. Амбициите ѝ, ако спечели „Мис Армения България 2017“, да победи и на конкурса „Мис Армения“ в Европа

Аревик Аветисян – 20 г.

Аревик учи мениджмънт на туризма. Най-голямото ѝ хоби са танците. Обича да чете книги.

„Баща ми е арменец, имам много роднини в Армения. Ходила съм два пъти в Ереван и се надявам скоро пак да отида, защото е невероятно красив град!!! В България дойдох да живея, когато бях на 8. Родителите ми бяха идвали преди на почивка в България и много им е харесало. Така се случи да дойдем тук.“

За нея мечтите са доста лично нещо, а и вярва, че не трябва да се споделят, за да се сбъднат. Една от целите ѝ е да бъде успешна жена с любящо семейство.

Гарине Кеворкян – 33 г.

Мис Армения България 2017

Гарние от 12 години работи като дентален асистент. Много обича професията си, защото за нея това не е просто работа, а призвание. Всеки ден се изправя пред нови предизвикателства, среща се с интересни хора и дава най-доброто от себе си.

„За мен емоциите са силата, която ме движи и зарежда. Обожавам да прекарвам време с любимите си хора, да се шегувам, да се смея. Обичам да правя щури неща. Моите родители са арменци и аз гордо се наричам арменка. Възпитана съм в арменски дух – да бъда уважителна и благоприлична, да помагам и да подкрепям хората около мен, да ценя красотата и да се стремя към нея, да бъда силна и смела потомка на един от най-древните народи по света. Несъмнено съм свързана и с България – тук съм родена и отраснала, тук е моят дом. Живея в един от най-красивите черноморски градове и имам толкова много приятели, с които споделям своите незабравими и неповторими дни.“

Мечтае да може да постига своите мечти, да живее в мир и хармония със себе си и с всички важни за нея хора! Иска да бъде щастлива и да прекара живота си така, както сърцето ѝ диктува и да успее да остави нещо хубаво след себе си.

Моника Месропян – 19 г.

Мис Армения България 2017

Моника учи право. Обича дизайна, пътешествията, опознаването на непознати места и разходките с любими хора.

„Родена съм в Армения, но живея в България от малка. Връщам се в родината си, когато имам възможност. Мечтата ми е да обиколя света, но преди това да завърша образованието си и да стана прокурор.“

Тя определя себе си като спонтанна и ако има други конкурси, със сигурност ще участва, а защо не и да бъде основен организатор.

Алварт Месропян – 23 г.

Мис Армения България 2017

Алварт учи биология и обича да спортува.

„Харесва ми да прекарвам свободното си време с любимите хора, обожавам да пътувам, обожавам да слушам арменска музика. Родена съм в Армения, на 3 години съм дошла в България със семейството си. Живея тук от 20 години, но всяко лято ходя в Ереван на почивка и при роднини.“

Мечтата ѝ е да стане известна и да обиколи най-красивите места по света. Спечели ли конкурса Мис Армения България 2017, иска да се развива като модел.

Алис Аведикян – 30 г.

Мис Армения България 2017

Алис работи в транспортна компания. Хобито ѝ е спортът и в частност футболът.

„Това е най-голямата страст в живота ми, нещото, което ми доставя удоволствие! Други любими неща са ми музиката и пътуванията. Родена съм в най-прекрасния град в България – Пловдив! За съжаление, все още не съм имала възможност да посетя Армения, но имам огромно желание и скоро се надявам да се случи.“

Мечтае да обикаля по света и да събира незабравими преживявания от всяко едно кътче!

Лилит Хайрапетян – 31 г.

Мис Армения България 2017

Лилит работи по свой проект, който е свързан с автомобилен спорт. Хобито ѝ са игрите с детето, музиката, пътуванията (обича тя да шофира), общуване с добри хора, хубавите книги.

„Родена съм в Армения и съм прекарала първите си много любими 8 г. в родината си. С носталгия допълвам, че оттогава съм я посетила само веднъж (2005 г.) за кратко. Синът ми е роден в България. Любовта ми към България е точно толкова силна, колкото и към родината ми.“

Мечтата ѝ е да се събужда всяка сутрин с чувство на пълна хармония и да прекарва времето си с любими хора и любими занимания. Ако спечели Мис Армения България 2017, ще стане по-уверена в себе си.

Дженифър Коюниан – 18 г.

Мис Армения България 2017

Дженифър е последна година ученичка. Харесва ѝ да пее и спортува. Пада си по дейностите с висок адреналин.

„Майка ми е българка, баща ми е арменец, но аз съм родена в България. Мечтая да се реализирам професионално и да обиколя света.“

Ако спечели, Дженифър ще продължи да се бори за постигане на целите си и да си поставя нови.

Коментирай с Facebook

коментара

Показана е 1 от 1 страници
          


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!Коментирай в Delo.bg