Пипа Мидълтън се омъжи за милиардер (снимки)

0

Сватбата на годината в Обединеното кралство, а защо не и в света, се състоя в събота, 20 май. Пипа Мидълтън – по-малката сестра на херцогинята на Кембридж Кейт, се омъжи за милиардера Джеймс Матюс.

Пипа Мидълтън се омъжи
Церемонията по бракосъчетанието бе в църквата Свети Марк в град Енглфилд (Графство Беркшир). На церемонията, по информация на The Daily Mirror, били поканени само най-близките. Освен това, двойката създаде правило за приятелите им – „няма пръстен, няма покани“.

Пипа Мидълтън се омъжиПо тази причина, принц Хари – по-малкият брат на принц Уилям, не присъствал на церемонията със своята приятелка – американската актриса Меган Маркъл.

Очакваше се, че той ще се срещне с Пипа и съпруга й на приема, на който са поканени останалите гости. Тържеството беше в специална шатра, в близост до дома на семейство Мидълтън.

На път към църквата Пипа Мидълтън била съпроводена от баща й, отбелязва Daily Mail.

Сватбената рокля на красавицата е дело на британския моделиер Джайлиза Дикън. Изданието обръща внимание на това, че тоалетът на Пипа прилича на роклята, с която нейната сестра Кейт се омъжи за принц Уилям през 2011 г.

Пипа Мидълтън се омъжи

41-годишният Джеймс Матю и 33-годишната Пипа Мидълтън поставиха началото на своя любовен роман преди около година.

Пипа Мидълтън се омъжи

Първоначално папараци снимаха и разкриха връзката на двойката през септември 2016 г. Четири години по-рано двамата имаха връзка, но тя продължи съвсем кратко.

Показана е 1 от 1 страници
          


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!Коментирай в Delo.bg