Ивета Кунова, БАЗБ: Продължавам да работя за по-високи стандарти

0

Ивета Кунова, която е председател на Българската асоциация на застрахователните брокери и основател на застрахователния брокер с над 20-годишна история „Инстрейд“, получи приз за особен принос в застрахователното посредничество у нас. Статуетката й беше връчена от името на фондация „Проф. Велеслав Гаврийски“ по време на деветата церемония по раздаването на наградите „Застраховател на годината“ на 18 май в столичен хотел. Наградата е най-високото отличие в застраховането и се връчва за изключителни заслуги и принос към развитието на застраховането в България.

Ивета Кунова, Инстрейд

Ивета Кунова, председател на БАЗБ

„Продължавам да работя за все по-високи стандарти в застрахователното посредничество. Тази награда не е само моя, но и на всички членове на БАЗБ. Благодаря им за гласуваното ми доверие! С членовете на БАЗБ от самото начало работим за утвърждаването на изключително важната роля на брокера като експерт, който да оцени нуждите на клиента и да предложи най-адекватното решение. Тази награда е и за моя екип в „Инстрейд“ – за мен най-красивия, най-интелигентния, най-отдадения екип от професионалисти, който заедно с мен прилага тези стандарти и обгрижва клиентите, докато аз се занимавам с обществена дейност. Благодарение на всички вас и общите ни усилия, потребителите все повече избират нас, застрахователните брокери като свой доверен партньор в трудните моменти. Множеството успехи на брокерите са доказателство, че всички гледаме в една посока – развитието и осъзнаването на неизменната, значима функция  на застрахователното посредничество в България“  –

заяви Ивета Кунова при получаването на наградата.

Ивета Кунова бе отличена заради неспирните усилия и големите резултати, постигнати в развитието на застрахователното посредничество в България. Тя от години работи за повишаването на качеството на брокерските услуги на българския пазар и за утвърждаване на ролята на застрахователния брокер като съществен елемент от застрахователния пазар.

Ивета Кунова е един от основателите на БАЗБ. Ръководи успешно асоциацията от 2014 година. Преди това е зам.-председател на Управителния съвет. Като член на ръководството на БАЗБ, Ивета Кунова е сред инициаторите на редица успешни социални инициативи.  Кампанията “Да спасим читалище Родина”  получава престижната награда за най-ефективна дарителска кампания за 2015 година. През  2016 г.  Ивета Кунова стана инициатор и двигател на информационната кампания на БАЗБ – Мисия „Защити своя дом“, чийто медиен партньор беше delo.bg. Чрез инициативата БАЗБ обучи над 500 деца и техните преподаватели как да реагират на природните бедствия. Тази кампания пожъна огромен успех и бе номинирана за най-добра дарителска кампания за 2016.

Мисия "Защити своя дом"

Един от най-успешните проекти на БАЗБ под ръководството на Ивета Кунова е и тясното партньорство на БАЗБ с Асоциацията на българските застрахователи АБЗ. През 2015 година двете асоциации за пръв път се обединиха и поставиха началото на конкурса „Застрахователи за обществото“, който отличава добрите практики в застраховането и социално отговорните компании. От 2016 година БАЗБ става съорганизатор на конкурса „Застраховател на годината“.

Кунова работи активно за изготвянето и приемането на новия Кодекс за застраховането, който въведе съвременни европейски стандарти в застрахователното посредничество на българския пазар.

Показана е 1 от 1 страници


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!Коментирай в Delo.bg