Пиеш водка до сутринта, от махмурлука ни следа

0

Можете ли да си представите, че е възможно да изпиете колкото пожелаете алкохол, без да се притеснявате, че на следващия ден ще се събудите с ужасен махмурлук? Ако не можете, то за Вас имаме добра новина – такъв алкохол всъщност вече съществува!

Махмурлукът често е наричан още „синдромът на следващия ден”, а научно погледнато е обикновено натравяне на организма с алкохол. Виновникът за неразположението, което настъпва няколко часа след поглъщането на големи количества алкохолни напитки, е етанолът. Употребата на алкохол променя метаболизма на тялото, тъй като той почти изцяло се преработва.

pshenichnaq_slezaНай-често срещаните неразположения, свързани с махмурлука, са главоболие, жажда, фотофобия, свръхчувствителност към шум, гадене, диария, отпадналост, затруднена концентрация, безсъние, слабост, липса на апетит или прекомерен апетит, втрисане, изпотяване, нарушена функция на двигателната система, депресия и раздразнителност. Много хора, които страдат от махмурлук, изпитват отвращение да изпият или да помиришат дори алкохол на следващия ден.

Украински експерти са създали ново поколение алкохол, който е с приятен вкус и не предизвиква махмурлук – съобщиха от пресцентъра на Ukrspirt.

 „Нашите учени са успели да комбинират международния опит в тази област и да създадат изцяло нов продукт – водката Пшеничная слеза (Пшеничена сълза). Тя има отличен вкус и не предизвиква махмурлук.” – обявили от  Ukrspirt в свое официално изявление.

vodkaСпоред разработчиците, тайната на новосъздадената водка се крие във висококачествените суровини и прочистването на няколко нива, чрез което се постигат изключително ниски нива на алдехидите, Фузеловите масла, метиловия алкохол и другите вредни вещества в алкохола. В допълнение, ниското ниво на метанола във водката според експертите, гарантира, че няма да се изпитва махмурлук. Според международния дегустатор Анди Томпсън, това е водка от най-високо качество и смело да може да се конкурира с много чуждестранни конкуренти.

„Украинската водка винаги е била уважавана в света. Въпреки това водката, наречена Пшеничена сълза, благодарение на своето високо качество, може да я издигне на съвсем ново ниво.” – завършва Томпсън.

Показана е 1 от 1 страници


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!Коментирай в Delo.bg