Петте най-сложни за общуване зодии! Влезете ли в конфликт с тях, ще си навлечете гнева им

2

Топ астролози подредиха своеобразен Топ 5 на зодиакалните знаци, с които е препоръчително да не спорим. Тези пет зодии са най-сложни за общуване, защото почти винаги отвръщат на събеседниците си с импулсивни реакции като коварство и са твърде непредсказуеми.

№5 Козирог

Специалистите астролози поставят представителите на този земен и кардинален знак на пето място – зодия с главно К, което означава Крал. Именно с тази дума можем кратко и ясно да опишем хората, родени в периода 22 декември – 19 януари.

Думата им е закон, а за тези, които им се възпротивят, милост няма.

Козирозите вярват искрено, че са короновани особи и предпочитат на комуникират с достойни партньори. Ето защо никак не е чудно, че кръгът им от близки хора е твърде тесен – няма толкова знатни особи на света, достойни за техни приятели. Никой и по никакъв начин не може да застави Козирозите да правят нещо против убежденията и волята им. Не само че няма да слушат, но най-много да отвърнат с краткото и смразяващо „Не“ и то без да определят причината за отказа си. А това, знаем, никак не е кралско дело.

№4 Водолей

Следващите в тази зодиакална класация са Водолеите. Интелектуалци, разсъдливи, умни, пресметливи, те оглеждат прецизно всеки ход по пътя към целта им. И въпреки че положителните им качества са твърде много,

тяхната деспотичност и воля да налагат мнението си, им носи лоша слава.

Целеустремеността им и натрупаният широк житейски опит често играят лоша шега на родените от 20 януари до 19 февруари, тъй като и за миг не се вслушват в мнението дори и на най-близките си хора. Те не мислят, че е срамно да прехвърлят вината на друг, за да се оправдаят и да не понесат отговорност.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

Трите зодии, които носят само късмет в любовта

 

№3 Близнаци

Непредсказуеми са Близнаците, трети в класацията за коварни характери. И докато в тази една минута са по детски игриви и безгрижни, в следващата стават безразлични. Разстоянието до надменната хладност от топлата дружелюбност преодоляват като щракване на ключа на лампа. Най-неприятното е, че те дори не осъзнават дали Ви спъват или Ви подават ръка.

Винаги трябва да сте нащрек с тях и да защитавате внимателно своите най-уязвими места.

Знаят ли кои са те, Близнаците със сигурност ще Ви засегнат точно по тях. Първенци са в скалата на коварството. Не го забравяйте.

№2 Овен

Огнената стихийност на Овните ги поставя на мястото под върха в тази не толкова приятна класация. За секунди хората, родени от 21 март до 20 април могат да изгорят всички мостове, които са градили в отношенията си в продължение на дълги години. Опропастяват приятелства буквално за миг. Техният устав включва само две точки:

1. Винаги съм прав.
2. Не съм ли прав, виж точка 1!

Имате ли в обкръжението си Овен, то непременно се въоръжете с търпение и дори и не си помисляйте да не признаете тяхната правота за всичко и по всяко време.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

зодии и партньориЖените от тези зодии са най-добри за съвместен живот

 

№1 Скорпион

Първенците! Лидерите по рейтинг в тази негативна класация! Това са хора със свръх его, отмъстителен характер и жестоко отношение към света. Всъщност те не биха могли да живеят, ако не Ви ужилят. Не е случайна шегата, че в зодиака има само две зодии –

Скорпион и ужилени от Скорпион!

Гневът им е насочен основно към заобикалящите ги, а една малка част е предназначена за самите тях. Този знак изисква изключително не само от себе си, но и от околните. Родените в периода 23 октомври – 22 ноември имат силна интуиция и вяра, че невъзможни неща не съществуват. Застанеш ли на пътя им, е равносилно на самоубийство. За хората, които пречат на Скорпиона, той има богат арсенал от насрещни удари. Ужилването ще бъде с особено удоволствие, след което те просто ще продължат напред, без да се обърнат.

Показана е 1 от 1 страници


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!2 коментара

Коментирай в Delo.bg