Пазят в тайна скелети на хора-гиганти (видео)

0

Романът на Джонатан Суифт за лилипутите и Гъливър изпада от графата „фикция“, а подобни същества на сините аватари на Джеймс Камерън от едноименния филм със сигурност са населявали Земята. Част от антрополозите са убедени в това, че доста преди големия потоп нашите географски ширини са обитавали и великани. Това недвусмислено потвърждават доста на брой открити мощи на гиганти в района на Якутия. Огромните скелети са лежали под земните пластове доста дълго, може би няколко десетки столетия.

скелети

Откритите кости имат различни размери. Според специалистите древните великани се раждали с ръст от около 4 метра и израствали до цели 12! Но не само внушителната височина на земните обитатели предизвикала изумлението на учените. Великаните притежавали завидно здраве и доста висок интелект.

скелети

Много вероятно е откритите огромни скелети да са от расата на Атлантите. Техните представители имали невиждан технически потенциал, но и висок умствен капацитет. И още – великаните от тази раса се самоунищожили, тъй като хората в онзи период започнали да демонстрират характерните за Хомо Сапиенс завист, доминиране и злоба.

Това са и причините, поради които представители на извънземни цивилизации около нас не желаят да ни предоставят знания за високите технологии, тъй като ще унищожим себе си и планетата, на която живеем.

Показана е 1 от 1 страници


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!Коментирай в Delo.bg