Първото хип-хоп риалити в България е вече факт

0

Създателите на първия български хип-хоп сериал „Лъжливи рими“, реализираха и първото хип-хоп риалити „Street Talent Bulgaria“. Форматът не е истински, а е част от сюжета на трети епизод на сериала, в който единият от главните герои – Христо /Зипо/ се явява на кастинг за нови таланти. Воден от желанието да промени живота си и да направи майка си щастлива, той се изправя пред звездното жури и изпълнява песента “Дай му, мамо“. За жалост, действието не се развива в негова полза и оценяващите не само, че не харесват изпълнението му, а уточняват: „Много си зле! Ако съм на твое място, не бих се занимавал с музика…“

 

В ролята на безкомпромисното жури влязоха DJ George, който спечели титлата „Любим DJ селектор за 2017“ на 359 Hip Hop Awards и собственик на платформата „Born2HipHop“, организаторът на един от най-големите фестивали за улични изкуства в Европа „Street Masters“- Александър Митов и Илиян Илиев – Ильо, водещ на онлайн предаването „ЙОмрук“ и собственик на хип-хоп медията 50stotinki.com.

 

Първият хип-хоп сериал няма как да мине без истински рапъри, в лицето на изгряващия дует „Зипо & Слаш“, които играят главни роли в продукцията. Хип-хоп присъствието се допълва от танцьорката и хореограф Мария Бонева – Мимс, както и от младата надежда на клубната сцена DJ Ganx.

„Лъжливи рими“ е вдъхновен от действителни лица и събития и проследява борбата на две млади момчета и тяхното превръщане в рап звезди. Сериалът се излъчва всяка сряда от 22:00 ч. по Евроком, всеки четвъртък от 21:00 ч. по BOX TV, а за тези, които предпочитат да го гледат онлайн, всеки петък от 10:00 ч. се качва в официалния YouTube канал на „Лъжливи рими“. Delo.bg е медиен партньор на сериала.

Показана е 1 от 1 страници


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!Коментирай в Delo.bg