Първата „ректална симфония“ в света (видео)

0

Не е за вярване, но сега ще се убедите до какви висоти на музикалното майсторство води усамотяването в тоалетната. Комедиен актьор от Австралия редовно записвал звуците, които изпуска докато е по голяма нужда в малката стаичка с надпис 00 или WC на вратата. И за какво му е било да го прави, освен да се прочуе по нетипичен начин пред света?!

След солидната колекция от витиевати изпускани стомашни газове Лорънс „Лоз“ Наниганс решил да изненада брат си с поредния звуков файл, който му изпращал от тоалетната. Заслушал се в „произведението си“ и с набитото си ухо като член на музикално-комедийната формация „Шонки брадърс“ установил, че звукът е арпеджио в септа на си бемол /major seventh arpeggio in he key of b flat/. За разкош на финала на записа имало и извивка.Именно това го накарало да забави пращането до любимия си родственик на поредния акт на музикално съвършенство. Качил звука на компютъра си, след което със специална програма насложил партиите на флейта и пиано. Получената повече от „впечатляваща“ композиция назовал „Ректална симфония“ и едва тогава натиснал бутона send, за да изпрати поредния шедьовър на брат си, а и на целия свят!

„След като любимият ми брат се пресели да живее в друг град, толкова много започна да ми липсва, че реших, в знак на обич да му пращам моите „газови“ записи“,

през смях разказва нестандартният творец, станал известен буквално за минута, колкото е времетраенето на записа, публикуван в порталите за видеосподеляне! Произведението си Лорънс „Лоз“ Наниганс качил в неделя, 17 май, няколко дни по-късно над милион и 300 хиляди са се „насладили“ на специалната му творба.

Показана е 1 от 1 страници


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!Коментирай в Delo.bg