Памела Андерсън гола пред икони на Христос

1

Нова провокация от хваналата последния влак „Публичен интерес“ световна знаменитост Памела Андерсън.

Памела Андерсън, гола до икони на Иисус ХристосПомните я, нали? Спасителката на/от плажа стана корица на американското списание Flaunt Magazine… полугола, нещо, което за никого не е изненада. В представянето на горещия нов брой, качен на интернет страницата на изданието пише, че в броя има голяма статия за звездата, както и фото галерия.

На една от фотографиите полуголата звезда от близкото минало Памела Андерсън позира с озадачен поглед до пет икони с Иисус Христос. На фотографията тя е по бельо, с лилави ръкавици и бели ботуши.

В началото на този месец Памела взе участие в Източния икономически форум, където организира благотворителен търг. На него продаде буя си от култовия преди години сериал „Спасители на плажа“ за скромните три милиона рубли. Андерсън, която е модел и актриса от канадски произход пристигна на посещение при лъва Грей, спасен от наводнения в усурийски зоопарк. Там позалязващата звезда, която преди няколко години влезе и в издание на родния Вип Брадър, се срещна с екоминистъра на Русия Сергей Донской.

Памела Андерсън, гола до икони на Иисус Христос

Част от Вас си спомнят, че Памела Андерсън стана мега известна по целия свят с главната си роля в „Спасители на плажа“, където си партнираше с Девид Хаселхоф. Памела все още държи рекорд по брой корици на списанието „Playboy“.

Показана е 1 от 1 страници


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!1 коментар

 1. Иззии на

  Колко пошло!
  Разбира се това е идея лузърите и илюминатските им слуги!
  Страх ги е от изображенията на иконите и затова си мислят, че се подиграват.
  НО БОГ Е СИЛА, В НАС И НАВСЯКЪДЕ!
  Нека им треперят гащите, времето им свършва…

Коментирай в Delo.bg