Памела Андерсън пуска колекция от обувки за… вегани (снимки)

0

Нова рекламна офанзива от актрисата и секссимвол от Съединените щати Памела Андерсън. Блондинката  пусна на пазара колекция от обувки за… вегани! Инициативата е дело на „Амели Пишар“ – френска марка за обувки, а Пам е рекламното лице.

Памела Андерсън, обувки за веганиСедем чифта обувки са включени в нестандартната колекция – черни, червени с металиков ефект, бели, както и чанта, чието производство ще бъде лимитирано. Чифт от обувките ще се продава средно между 450 и 750 евро.

Всички материали за направата на обувките са синтетични, отговарящи на убежденията на Андерсън, а именно – найлон, органично стъкло и плат „алкантара“.

„Често си мислим, че обувките, които не са израоботени от кожа, трябва да бъдат по евтини. Материалите, които сме използвали за тази колекция са скъпи и качествени, ето защо обувките по никакъв начин не отстъпват ценово на тези от кожа“,

коментира Амели Пишар.

В самото начало новата колекция ще бъде предлагана в Лос Анджелис, а след това в избрани парижки бутици. Част от средствата, дошли от продажбите ще отиват във фондацията на „спасителката на плажа“. Благотворителната организация на Памела Андерсън, която наскоро разбуни духовете като се снима полугола пред икони на Спасителя, се занимава не само с правата на животните и хората, но и с опазване на околната среда. Фотосесията за рекламната кампания ще бъде дело на популярния моден фотограф Дейвид Лашапел.

Показана е 1 от 1 страници


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!Коментирай в Delo.bg