Owner of a lonely heart

0

На теб, останал сам на този романтичен празник, посвещавам тези няколко реда надежда.

heart, lost loveНяма нищо по-хубаво от това да обичаш и да си обичан. Факт. Прекрасно чувство! Да даваш и да получаваш, да подкрепяш и да си подкрепян, да се довериш изцяло и да имаш доверие, да себеотдадеш душата си и да ти посветят душа и тяло, цял живот; фифти: фифти – идеалната пропорция чувства, разум, реализъм. Да се будиш сутрин в прегръдката на любимия човек, да нямаш търпение да му драснеш някой мил ред по Вайбър, да чакаш с трепет емотикончето с целувката, кой не иска това?!

Но ти си сам. А може би самотен? Споко. Ти не си сам. Като теб са още хиляди. Стотици хиляди разбити сърца, стотици хиляди сърца ненамерили сродно, стотици хиляди сърца загубили сродното. Хиляди сами сърца. Хиляди търсещи души, чакащи и жадуващи най-хубавото нещо – любовта. Затова вместо да се мръщиш на щандовете и витрините, щедро украсени с романтика, усмихни се. Може точно продавачът на плюшени сърца да е човекът, който се нуждае от твоята любов!

автор: Диди СердеваДиди Сердева

 

 

Показана е 1 от 1 страници


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!Коментирай в Delo.bg