Откриха скелет на странно създание

0

Дали това е доказателството, че съществува извънземна форма на живот? В Сосновоборск, Русия, на брега на река Енисей, рибари открили останки от необичайно създание. Експертите подозират, че това може да е извънземна форма на живот. Първоначално те мислели, че странният скелет принадлежина мутирало пиле, защото бил намерен в близост до ядрена централа. Това подозрение обаче не останало потвърдено от специализираните тестове, проведени от експертите.

„Този скелет не принадлежи нито на риба, нито на птица. Той има една загадъчна структура: голям череп, без шия и крила.“ – казал в интервю за руската „Prima TV“ единият от мъжете, който имал възможността да разгледа внимателно останките.

Експертите от Биологичния Института в Красноярск не могат да определят какъв е произходът и видът на намерения скелет на съществото. Може би това наистина е извънземна форма на живот.

„Чертите, които са характерни за земните същества, са ясно видими. Провеждат се изследвания, но те все още не са достатъчно точни, за да може да се определя произхода наоткрития скелет. В този момент, ние не можем да направим това. Останките трябва да бъдат разгледани по-детайлно.“ – казва в интервюто за руската телевизия биологът Егор Задереев.

Сега изследователите от Москва ще се фокусират върху изследване на ДНК пробите, въз основа на които ще разберат дали останките принадлежат на мистериозно мутирало земно създание или може би са извънземна форма на живот.

Показана е 1 от 1 страници


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!Коментирай в Delo.bg