Млада жена „лекувала“ бебето си с алкохол

0

Многодетна майка от американския щат Арканзас е „лекувала“ по доста радикален начин своето 10-месечното бебе. Дамата давала на своето дете бърбън, за да притъпява никненето на зъбките му, но до степен, в която бебето не е получило алкохолно отравяне. Жената е арестувана, а нейните три деца са предадени на грижите на Управлението за обществени услуги на щата, съобщи телевизионният канал KATV-TV, цитиран от ТАСС.

28-годишната Лори Шепард обяснила, че действала, ръководена от най-добри подбуди. Бебето плачело безспир, а болкоуспокояващите не му действали. Тогава американката решила да последва съвета на възрастната си майка да втрие във венците на бебето алкохол. Лори обаче опростила процедурата и наляла директно бърбън от бутилката в устата на детето. Бебето спряло да плаче, тъй като изпаднало в безсъзнание.

Детето е било откарано в детската клиника на Арканзас. Анализът е показал, че съдържанието на алкохол в кръвта му е достигнало 0,19 процента. КATV-TV информира, че майката ще бъде съдена, тъй като е застрашила здравето на бебето. До края на процеса за трите деца на жената ще се грижат социалните служби.

Показана е 1 от 1 страници


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!Коментирай в Delo.bg