На Super Model Universe 2017 избраха новите лица за световните подиуми

0

На международния конкурс Супер Модел на Вселената 2017 бяха отличени и лансирани новите лица за световните подиуми. Момичета и момчета от 4 континента се състезаваха за приза в рамките на три дни при изключително натоварена програма. Четвъртата подобна надпреварата беше повече от ожесточена, макар и в приятелска атмосфера. По време на събитието бяха избрани и българските претенденти за международното издание – “Super Model Universe – България“ 2017.

През първия ден от своя престой в България участниците в конкурса получиха като подарък туристическа обиколка на най-интересните места в българската столица – храм-паметникът „Александър Невски“, Народното събрание на Република България, Президентството, Народният театър „Иван Вазов“ и др.

През втория и третия ден участниците в конкурса се повозиха с най-атрактивните модели автомобили на елитна марка и проведоха индивидуални фотосесии със спортни дрехи и бански.

super model universe

В третия ден кандидатите заснеха фотосесии и релаксираха в уникалната атмосфера. Гала вечерта събра на сцената в столичен клуб финалистите от 17 държави. Водещ на събитието беше Ива Екимова.

Жури с председател Мадлена Иванова и членове носителки на титлата „Мисис България“ през годините – Мари Вачева, Ива Гургуриева, Ради Орцева, Вики Божилова, Анна Стефанова, Ирина Белчева, Цветелина Чорбанова, Лейди България Лина Картър, моделът Катрин Вачева, певицата Кристина Димитрова, представители на партньорите в лицето на г-н Якуп Байра, г-н Иван Рупчин, Десислава  Дамянова и Никола Карадамянов, г-жа Велина Евтимова, г-н Павел Цветков, Марина Маркова и др. избраха следните победители:

В националния конкурс Super Model Universe Bulgaria 2017:

Super Model Universe Bulgaria  2017 – Георги Петков

Super Model Universe Bulgaria  2017 – Лора Асенова

Super Foto Model Universe Bulgaria 2017 – Ричард Величков

Super Foto Model Universe Bulgaria 2017 – Ани Грудева

В международния конкурс Super Model Universe 2017 при мъжете:

Super Model Universe 2017 – Адриан Ким Буено – Филипини

Super Model Universe 2017 I – Мерт Тюран – Турция

Super Model Universe 2017 II – Сергей Ткачев – Русия

Super Model Universe 2017 III – Сандер Иванов – Естония

В международния конкурс Super Model Universe 2017 при жените:

Super Model Universe 2017 – Екатерина Ревякина – Русия

Super Foto Model Universe 2017 – Тамара Пакурса – Филипини

Super Model Universe 2017 I – Денис Спитери – Малта

Super Model Universe 2017 II – Олга Кудрейко – Москва

Super Model Universe 2017 III – Джулия Ефименко – Сиберия

Super Model Universe 2017 IV – Николета Ангелова – България

Показана е 1 от 1 страници


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!Коментирай в Delo.bg