Мис Созопол 2015: Целеустремена съм и съм голяма мечтателка

0

Орлин Горанов, Тончо Токмакчиев и кметът на Созопол Панайот Рейзи бяха част от звездното жури, което определи най-красивото момиче на черноморския град. Мис Созопол 2015 е 18-годишната Калина Жейнова. Възпитаничка на немската гимназия в Бургас и се занимава със спорт от 14 години.

Какво е чувството да бъдеш Мис Созопол?

Чувството наистина е приятно, тъй като се намирах в близка за мен атмосфера. Също така Созопол е един от любимите ми градове и съм щастлива от факта, че съм представителка на този град.

С какво успя да впечатлиш журито?

Мисля, че журито успя да усети моята лъчезарност, позитивност и увереност.

Мис Созопол 2015Какво трябва да притежава една Мис?

Една Мис, трябва да притежава външна красота, но също така и вътрешна прелест и ум. Освен външната красота, интелигентност, трябва да носи в себе си вътрешна сила, любов и да ги предава на хората. И мисля, че ги притежавам.

Каква е твоята страст?

Със сигурност спортът. Имам доста победи и изяви в художествената гимнастика. От скоро съм на модния подиум. Иначе обичам да прекарвам голяма част от времето си с приятелите. Целеустремена съм и съм голяма мечтателка.

Мис Созопол 2015Има ли общо между художествената гимнастика и модния подиум?

Както в художествената гимнастика, така и на модния подиум има състезателен характер, естетика и емоция. Както и че съм пред публика.

Какво ти донесе тази титла?

Със сигурност ми донесе допълнителна отговорност. (смее се)

След Созопол ще покориш ли и България на конкурса за красота?

Всяко едно такова събитие за мен е едно предизвикателство, независимо дали ще спечеля.

Показана е 1 от 1 страници


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!Коментирай в Delo.bg