Нова полудневна диета позволява „тъпчене“ с въглехидрати на вечеря

0

полудневна диета топи килограмиНова полудневна диета набира популярност, давайки възможност на спазващите я буквално да се тъпчат с въглехидрати. Условието е едно – да забравят за сутрешния сандвич и обедната франзела и да хапват ориз и паста по вечерно време, пише в. „Дейли експрес“.

Предимството на новия хранителен режим е, че позволява на придържащите се към него да се съобразяват с това какво ядат само през половината част от деня. Полудневната диета изисква полезните протеини и блюда, включващи листни зеленчуци да се консумират сутрин и на обед. За сметка на „постите“ през деня, почитателите на режима могат да хапват по вечерно време изобилие от въглехидратни продукти като ориз и паста.

полудневна диета топи килограмиХранителният режим е разработен от културиста Нейт Мияки от Сан Франциско и е базиран върху проучване от 2011 г. Изследването, публикувано в сп. „Obesity“, показва, че хората, които се хранят с въглехидрати само по вечерно време, вместо през целия ден, отслабват повече.

„Представете си колко по-лесно е да спазвате диета само през половината част от деня. В това има логика – нашите предшественици са се ограничавали през деня, докато са търсили храна, и са пирували вечер“ –

казва Нейт Мияки на сайта си.

Културистът също се придържа към диетата, на която приписва завидната си форма и често публикува в социалните мрежи любимото си вечерно блюдо – суши.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

килограми, чай, отслабванеСтопете до 5 кг за 7 дни с този чай

 

природна комбинация топите до 2 кг дневноТази мощна природна комбинация топи до 2 кг на ден

 

лятото-тренировки-отслабване-диети-грешки-351x185Не отслабвате? Ето грешките, които правите

 

Показана е 1 от 1 страници
          


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!Коментирай в Delo.bg