Най-любимата поза за спане по двойки на всяка зодия

0

Не всеки знак от зодиака обича откровеното интимничене преди заспиване (Скорпион), но има представители на определени зодии, които са доста по-общителни и имат желание за близост до любимия си човек (Везни). Всеки от нас има свои изисквания, особено що се отнася в периода, в който се отдава на заслужена почивка от стреса през деня. Страхотно е всеки да заспива до някого, но това е свързано и със съобразяване с позата, в която и двамата се отдавате на пътешествие в страната на сънищата. Проверете и вие дали най-любимата поза за спане по двойки съвпада с вашата.

КОЗИРОГ
ПОЗА „СПЛЕТЕНИ КРАКА“

зодии

Привидно безчувствените и хладни Козирози имат нужда единствено от доза комфорт по време на сън. След като са изпълнили задачите в работата си през деня, техните крака са си заслужили за доза удобство в постелята с любимия човек.

ВОДОЛЕЙ
ПОЗА „ЛЪЖИЧКА“

зодии

Увлеченията, еднаквите вкусове и интелектуалната хармония имат водещо значение във връзката на всеки Водолей с партньора му. Хората от този въздушен знак могат да направят всичко за своя партньор, в това число и най-безразсъдното на света. Въпреки че са фенове на новостите в будно състояние, когато си лягат с половинката си предпочитат да заспиват в класическа поза – „Лъжичка“. Постоянният и максимален допир с партньора им е много утешителен за тях, тъй като в светлата част на деня те могат да са сами задълго.

РИБИ
ПОЗА „ЛЮЛКА“

зодии

Всеки човек на земята се нуждае от любов, но що се касае до Рибите – при тях тази нужда се удвоява. Обичат да са грижовни за партньора си толкова, колкото и за себе си. При любимата поза на най-мъдрата зодия в хороскопа нужда от възглавница няма, без значение дали е в ролята на прегръщащия, или прегръщания.

ОВЕН
ПОЗА „ПЛЕТЕНИЦА“

зодии

Самоотвержени, отговорни, но и свръх егоцентрични Овните са отдадени с цялата си същност, особено щом става дума за обвързване. Изключително се посвещават на партньора си хората от този огнен знак. Внимание е това, което те искат в замяна. При комбинацията на вниманието и посвещението, се получава истинска плетеница, а при нея има взаимност при искането и отдаването.

ТЕЛЕЦ
ПОЗА „МЕДЕН МЕСЕЦ“

зодии

Може би най-чувствителни представители на зодиака не биха се уморили до живот от тази романтична поза по време на сън с любимия човек. Без значение дали празнуват памучна или диамантена сватба, Телците желаят да не спира усещането за страст във връзката им и са наясно как да подклаждат огъня, дори и когато спят до избраника на сърцето си.

БЛИЗНАЦИ
ПОЗА „ЗАТЪМНЕНИЕ“

Представителите на въздушния знак са податливи на това да „харчат“ времето си за безумни неща, често са непоследователни, дори неуравновесени, но пък винаги са насреща, ако искате мнението им или търсите човек за помощ. Докато спят, те са в процес на тотално изключване от околния свят. Това се дължи на факта, че активностите през деня ги изцеждат напълно, което ги прави изтощени за среднощни прегръдки с човека, пленил сърцето им в семейното легло.

РАК
ПОЗА „ЛЕПКА“

зодии

Представителите на този воден знак са доста обичливи и ласкави същества. Подсъзнателно обаче винаги се притесняват за опасности, които дори не съществуват. За тези хора на първо място са семейството и дома. Те се нуждаят от силна връзка във всичко, той като са хора, изцяло отдадени на уюта. Идеалната им позиция по време на сън затова включва цялото им тяло – все едно две лъжички са прилепнали една до друга. Винаги ще чувствате хората от зодия Рак възможно най-близо до себе си.

ЛЪВ
ПОЗА „ТРУП“

зодии

Изключено е тези хора да изпълняват второстепенна роля, а причината е, че са страстни и изпепеляващи. В съзнанието им Лъвовете са център на Вселената. Позицията, позната още като „трупна“ е любимата им, поради факта, че подсъзнателно желаят да са под светлината на прожекторите. И още нещо – няма съвпадение в това, че огнените Лъвове се управляват от гръбначния стълб и сърцето.

ДЕВА
ПОЗА „ГНЕЗДО“

зодии

Земните Деви предпочитат да са на една ръка разстояние от партньора си – близо до своя партньор, но и на достатъчна дистанция, за да не се налага да прекъсва съня си от мърдането на половинката си през нощта. Девите не са почитатели на глезотиите, нито на тоталната загриженост. Ето защо именно „уютното гнездо“ е тяхната предпочитана позиция. Представителите на зодия Дева не понасят показността, когато иде реч за привързаност. За сметка на това обаче, предлагат доста жестове на любов и внимание под завивките.

ВЕЗНИ
ПОЗА „НАЙ-ДОБРИ ПРИЯТЕЛИ“

зодии

Най-добре се чувстват Везните единствено, когато са в компания. Във всички партньорски начинания, особено в брака, се чувстват стабилни и силни. Тези хора са популярни с общителността си и със своя неповторим чар, които се запазват дори, когато спят. Небрежна позиция като „Най-добрите приятели“ напълно описва тяхната ведра, спокойна и дружелюбна природа, както и тяхното желание да държат близо своя партньор.

СКОРПИОН
ПОЗА „ТОПЛО РАМО“

зодии

Знакът на любовта и на смъртта – това е Скорпионът. Тези хора харесват да се усамотяват, може би това е и причината сънят за тях да е заслужен отдих от куртоазностите през активната част на деня. Не им харесва да заспиват лице в лице със своя любим човек, но пък изпращат вибрации до него по свой си загадъчен начин.

СТРЕЛЕЦ
ПОЗА „СЪНУВАЩИ ОСТАНКИ“

зодии

Определят ги като душата на компанията. Стрелците прелитат като пчелички от преживяване на преживяване и от момент на момент, ето защо им е трудно да определят кое време е подходящо за спане. Те често се отпускат неглиже в леглото и до следващото приключение се наслаждават на своята заслужена почивка.

илюстрации в статията и на заглавния колаж: Abbie Winters

Показана е 1 от 1 страници
          


Никаква част от сайта delo.bg не може да бъде копирана и разпространявана без изричното посочване на статията-източник с хиперлинк!Коментирай в Delo.bg